fata-laptop

Asistenta tehnica la distanta (Remote access)

Programeaza-te pentru acest serviciu direct in site, apasand link-ul catre: Rezervari online

Aceasta modalitate de asistenta este disponibila în întreaga lume, de la distanță, fără intervenția operatorului si cu acces securizat.
Asistența la distanta asigură comunicarea directă și rezolvarea rapidă a problemelor tehnice, ceea ce este extrem de importanta pentru toate întreprinderile și persoanele fizice care nu au cunostinte in depanarea problemelor de soft sau ale sistemelor de operare. Acest lucru poate rezolva multe din problemele intalnite, cum ar fi reinstalarea software-ului nefuncțional, menținerea in stadiu operational fara erori de operare a echipamentului și a stațiilor de lucru, chiar instalarea unei imprimante sau transferarea datelor in interiorul unei rețele locale, manipularea setarilor pierdute accidental sau plasate eronat.
Serviciile de întreținere sunt adesea asimilate activitățile de optimizare a unei platforme de lucru. Acestea pot implica atât procese de back-up și restaurare, cât și procese de întreținere. Serviciul de întreținere a computerului remote sau de la distanta, a fost conceput pentru a preveni orice problema de soft pentru care era necesara deplasarea unei persoane specializate pentru a rezolva indeosebi probleme banale semnalate in timpul lucrului. Rezolvarea problemelor este in acest mod mult mai simplă si mai accesibila căci se afla la doar un clic distanță. Acest tip de asistenta este valabila oriunde in lume și depinde numai de o conexiune la internet a beneficiarului.

Programeaza-te pentru acest serviciu direct in site, apasand link-ul catre: Rezervari online
Photo by Andrew Neel

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Este necesară bifarea GDPR

*

Sunt de acord

Certificat Web