email

Avantajele utilizarii unui client de e-Mail

Programeaza-te pentru acest serviciu direct in site, apasand link-ul catre: Rezervari online

sigla-client-email
Configurarea si folosirea unui client de e-mail pentru unul sau mai multe conturi de e-mail pe care le detineti este solutia cea mai eficienta si mai sigura decat logarea in permanenta folosind browserele web pe care le utilizati pentru a naviga pe internet, deoarece browserele sunt adesea atacate de programe de tip mallware/spyware menite sa colecteze diverse informatii despre traficul si interesele dvs. sociale si economice cat si alte informatii de interes public.
        Din motive de securitate si datorita multitudinii de atacuri de acest gen asupra casutelor de e-mail inviduale, multe conturi de e-mail au fost compromise, utilizatorii de drept nemaiputandu-le accesa din diverse motive. Unul ar fi conectarea folosind diverse echipamente cum ar fi tablete sau telefoanede tip smartphone, in esenta din diferite sisteme de operare si locatii diferite, uitand parola si astfel a fi considerati persoane sau programe informatice din cele ce le-am amintit mai sus care incearca sa preia controlul adresei de e-mail, ducand astfel din cateva manevre sa va blocati chiar si singuri accesul la casuta de e-mail, sau programe de tip troian care infiltrate in sistem indeosebi din lipsa unui antivirus activ preiau controlul adreselor dvs. de posta electronica.
        O solutie optima de a mentine indiferent de situatie casuta de e-mail in siguranta si de a avea acces nemarginit si simultan la una sau mai multe conturi de e-mail avute la diverse servere de acest gen, chiar si la un domeniu propriu cu casuta/casute de e-mail atasate, este de a folosii un client de precum Mozilla Firefox.
        Acesta, pe langa faptul ca acceseaza mult mai facil casuta de e-mail, stocheaza si anunta in tray bar faptul ca ati primit un mail si pe care dintre conturile configurate. Are o interfata prietenoasa, este foarte simplu de gestionat mail-urile primite,cele nedorite, cele importante si atasamentele acestora, le poate ordona extrem de facil dupa expeditor, data primire sau subiect, are functii inteligente de cautare s unui e-mail in multididinea de e-mailuri primite, expediate sau arhivate.
fereastra-client-email
        Deasemenea in momentul configurarii casutei de e-mail acesta importa din server toate e-mail-urile primite, expediate, arhivate sau dupa caz mutate in foldere separate de catre dvs., mentine o perfecta sincronizare intre acesta si server, asadar daca la un moment dat va conectati dintr-o sursa externa la casuta de e-mail veti avea acolo toate e-mailurile primite, expediate, arhivate sau gestionate in foldere personalizate chiar desii ati folosit clientul pentru aceasta.
        Pentru siguranta sporita acesta se poate securiza prin parola de acces, astfel nici un alt utilizator al PC-ului sau laptopului (dupa caz) nu va poate accesa in mod abuziv posta electronica.

Programeaza-te pentru acest serviciu direct in site, apasand link-ul catre: Rezervari online

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Este necesară bifarea GDPR

*

Sunt de acord

Certificat Web