Monitorizare computere firma si activitate angajati

Home > Monitorizare computere firma si activitate angajati
Monitorizare online a computerului firmei

Monitorizare online a computerului firmei

Software de monitorizare a personalului in timp real

Software-ul de monitorizare la distanta in timp real ofera modalitatea de a vedea ce fac angajatii in momentul actual, ce site-uri web viziteaza, ce aplicatii folosesc. In conformitate cu setarile facute, software-ul de supraveghere a computerului  genereaza automat alerte daca apar anumite incalcari ale angajatilor.

Software-ul de monitorizare a locului de munca  este echipat cu o interfata intuitiva, numita Quadrator pentru aspectul sau de celule patrate multiple, care va permite sa efectuati mai multe sesiuni de monitorizare de la distanta a unui numar nelimitat de angajati. Puteti grupa aceste sesiuni in liste, in conformitate cu parametrii specificati si puteti trece cu usurinta intre aceste liste de sesiuni. Puteti configura, de asemenea, un nivel de acces diferit pentru instrumentele de monitorizare a desktopului angajatilor  pentru diversi utilizatori.

Difuzarea online a activitatii desktop a angajatilor

Urmarirea timpului angajatilor

Neglijenta angajatilor si detectarea incalcarilor

Monitorizare la distanta a computerelor angajatilor

Monitorizare la distanta a computerelor angajatilor

Software de inregistrare a timpului de lucru al personalului

Programul  este un instrument excelent pentru monitorizarea la distanta a lucratorilor. Programul nostru de cronologie bine conceput inregistreaza cate ore petrec un freelancer in sarcini atribuite, ceea ce este esential pentru efectuarea platilor corecte pentru serviciile lor. Software-ul online de monitorizare de la distanta a angajatilor si analiza productivitatii angajatilor va vor oferi o perspectiva completa asupra eficientei angajatilor dvs. externalizati in timpul orelor de lucru alocate. Software-ul de acces la distanta  permite sa se ocupe de administrarea la distanta a computerului angajatilor.

Tracker de timp

Analiza productivitatii angajatilor

Administrare de la distanta a PC-ului

Monitorizarea calculatorului in clasa

Monitorizarea calculatoarelor scolare

Software de monitorizare a calculatorului scolar

Programul  de urmarire a timpului computerului este o alegere perfecta pentru monitorizarea computerului din clasa. Monitorizarea online a computerului permite vizualizarea in timp real a ceea ce fac elevii pe calculatoare. Monitorizarea online a PC-ului in tandem cu filtrul de incalcare va detecta cat de cat studentii sunt ocupati cu jocuri online in loc sa lucreze la sarcinile lor.

Monitorizarea online a unui numar nelimitat de PC-uri (licente) contractate

Analiza site-urilor vizitate

Detectarea rapida a neglijentei si a incalcarilor

Nu neglijam clientii dupa ce au achizitionat software-ul nostru. Dimpotriva, oferim cea mai larga gama de asistenta pentru clienti in instalarea, setarea si urmarirea tehnica de intretinere a produselor noastre software.

Suport la instalare

Asistenta tehnica pentru o perioada nelimitata

Suna acum
Locatie