reincarcari cartuse imprimanta
reincarcari cartuse imprimanta

Reincarcari cartuse imprimanta cu Transport Gratuit
Partenerul nostru Livreaza gratuit prin curieri proprii.
Oferta se aplicã la comenzi lansate online, de minim 100 LEI.

10% DISCOUNT la Comenzile Online
Reîncãrcarea online este mai ieftinã si vine la usã!
Reducerea se aplicã la preturile de listã practicate în centrele din Bucuresti ce apartin partenerului nostru Save Computers.

Locatie Militari, Sector 6


Bd. Iuliu Maniu 65
Fix: 021 434.30.17

Mobil: 0728.873.015

Program:
Luni-Vineri 9:00-18:00

Locatie Cotroceni, Sector 5


Str. Iuliu Teodori 2
Fix: 031 432.66.42

Mobil: 0728.873.013

Program:
Luni-Vineri 09:00-17:00

Solicita acum o reincarcare de cartus sau toner

Reincarcari cartuse imprimanta inkjet sau laser cu testare si livrare

TESTARE SI GARANTIE
Cartusele incarcate sunt testate pe imprimante compatibile pentru a se asigura o functionalitate de 100%. Partenerul nostru ofera garantie de calitate si buna executie.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU CLIENTII DIRECTI
Partenerul nostru asigura transportul gratuit cu curieri proprii in Bucuresti pentru toate comenzile ocazionale de minim 100 LEI sau pentru clientii cu abonament de Mentenanta IT ai DORADO Systems sau directi ai Save Computers.

18 ANI EXPERIENTA ACUMULATA
Din anul 2000 si pana in prezent partenerul nostru a reparat, reincarcat si remanufacturat sute de mii de cartuse de diferite tipuri si modele. In prezent, ruleaza lunar peste 1700 de modele de cartuse cu cerneala si toner.

REINCARCARI CARTUSE IMPRIMANTA INKJET / LASER PE LOC
Partenerul nostru Save Computers, va astepta personal si in punctele de lucru din Bucuresti, unde in functie de locatie, va ofera incarcari de cartuse inkjet sau laser pe loc!

Reincarcari cartuse imprimanta prin parteneriat cu Save Computers
Reincarcari cartuse imprimanta prin parteneriat cu Save Computers

Reincarcari cartuse imprimanta inkjet sau laser cu testare si livrare

Sistem profesional complet

Partenerul nostru Save Computers practica un sistem complet de reciclare. Urmeaza cu strictete o serie de pasi necesari pentru a asigura succesul reincarcarii si optimizarea duratei de viata a consumabilelor. Pentru niciuna dintre urmatoarele operatiuni nu se percepe taxa suplimentara in afara pretului toner-ului si a subansamblelor propriu-zise folosite la reincarcare.

Diagnosticare cartuse imprimanta

Specialistii partenerului nostru va vor informa in cazul in care consumabilele prezinta deteriorari datorate manipularii necorespunzatoare inauntrul sau in afara imprimantei. In urma constatarilor vor preciza probleme majore care impiedica in mod cert folosirea cartusului la parametri acceptabili. Aceste aspecte vor fi comunicate la scurt timp dupa preluare. Acestea pot fi: carcase deformate, role descentrate, defecte electronice, cap de printare deteriorat sau uzat si altele.

Reconditionare cartuse imprimanta

Cartusele cu probleme (in cazul celor inkjet de alta natura decat electronica, acestea fiind in mod frecvent 100% irecuperabile) sunt aduse in stare de functionare prin metode profesionale specifice: centrifugare, pompare, presurizare, demagnetizare, degresare, lubrifiere, aspirare, desfundare prin jet de aburi, ultrasunete sau tratare cu substante speciale. Cartusele care prezinta probleme li se inlocuiesc resetoare, ghidaje, pinioane si alte componente, atat de serie cat si printate la imprimanta 3D in cazuri speciale.

Remanufacturare ansamble cartuse imprimanta

Cartusele fara probleme sau cele aduse in perfecta stare de functionare dar care necesita operatiuni speciale pentru a fi pregatite de urmatorul ciclu de folosire, dupa caz, li se inlocuiesc subansamblele uzate responsabile de calitatea printarii: Cilindrul fotosensibil si lamela de curatare, li se reseteaza (inkjet) sau li se inlocuiesc chip-urile (laser).

Reincarcari cartuse imprimanta inkjet/toner

Procedeul de refill particular al fiecarui consumabil este controlat pana in cele mai mici detalii. Este ultra necesar acest lucru pentru a obtine raportul optim intre parametrii de functionare, care sunt: calitatea printarii, numarul de pagini per ciclu si asigurarea longevitatii. Materiile prime folosite in reumplerea cartuselor cu cerneala sau toner sunt de calitate ridicata.

Testarea Calitatii cartusului de imprimanta

Dupa incheierea ciclului de reincarcare, cartusele sunt testate pe imprimate compatibile. In acest fel se pot depista probleme vizibile iar daca acestea exista, vor fi remediate. Cartusele ce urmeaza a fi livrate vor fi astfel in stare perfecta de functionare.

Ambalarea si Returnarea cartuselor de imprimanta

Ultima etapa este protejarea elementelor sensibile ale consumabilelor. Pentru a putea fi transportate in conditii de siguranta, acestea vin insotite de protectii speciale. Cartusele cu cerneala sunt ambalate in cutii de carton pentru protectia capului de printare. Cartusele laser sunt livrate in pungi opace protective care feresc cilindrul fotosensibil de lumina puternica, particule de praf sau amprente.

Garantia si Postgarantia cartusului de imprimanta

Partenerul nostru SC Save Computers Impex SRL garanteaza operatiunile efectuate asupra consumabilelor sub urmatorii Termeni de Livrare si Garantie: Pentru pastrarea garantiei, se vor urmari Recomandarile de Utilizare dupa ridicare: Cartusele sa nu prezinte defectiuni mecanice sau electronice survenite ulterior ridicarii de la sediu. Eticheta aplicata sa nu fie deteriorata sau dezlipita. Dupa expirarea perioadei de garantie, cu conditia ca tonerul sa nu se fi consumat complet, nu se va percepe nicio taxa pentru diagnosticarea eventualelor probleme survenite datorita uzurii ulterioare reincarcarii.

1.761 Vizualizari