word press

WEBSITE DE REFERINTA

prezentarea sa pe INTERNET

Website -ul creatie proprie a Dorado Systems in WP a fost lansat pentru domeniul propriu doradosystems.ro Imbunatatirile sale nu intarzie sa apara, asadar propunerile tuturor vor fi luate in considerare.

Acest site este un bun exemplu pentru crearea de website de prezentare, magazin online, optimizare SEO, administrare website si webdesign viitor.

Prima impresie conteaza foarte mult, care dupa statisticile globale se formeaza in primele 7 secunde de interactionare, atunci cand e vorba de imaginea unei entitati juridice, sau si persoane fizice care intreprinde o activitate bazata pe clientela diversificata pagina de internet (website) trebuie sa reflecte cat mai corect natura afacerii sau serviciului individual prestat.

Vizibilitatea in motoarele de cautare este un factor important si o provocare din ce in ce mai mare, datorita numarului imens de informatii pe care internetul de azi le contine.

Acest lucru se denumeste prescurtat SEO, detaliat Search Engine Optimization, pe romaneste Optimizarea Motorului de Cautare, respectiv Google, Yahoo, Yandex, Bing, etc. cu informatii cat mai exacte despre entitatea ta pe internet.

Un exemplu banal este o imagine (poza sau video) care este lansat in internet un creier binar nu va stii sa interpreteze ce ochiul uman percepe. El va contine o insiruire de cod binar (01001…), asadar pentru a ajuta si a coordona motorul de cautare sa afiseze tuturor informatia ta tu va trebui sa atasezi informatii.

Luand exemplul Facebook de genul “eu cu prietenul cel mai bun Toto la picnic”;

Prin aceasta descriere simpla dar generala, inteligenta artificiala a asociat acea imagine cu descrierea meta folosita, iar acum va incadra aceasta imagine in mai multe categorii, va intelege si va reda culori, va asocia persoane si multe altele.

Un alt exemplu este cautarea cu Google a unei imagini prin asemanare prin comanda click-dreapta si apoi “cauta imagine cu Google” comanda disponibila in browserul Google Chrome sau selectarea unui text sau termen pentru a fi identificata o explicatie amanuntita sau o traducere in alta limba.

Vaste sunt caile internetului de astazi, era informatica este in ascensiune, totul depinde de noi cum o folosim, spre bine sau spre colaps, dar cum intotdeauna binele invinge, multa iubire tuturor si navigatie placuta tuturor cititorilor!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Este necesară bifarea GDPR

*

Sunt de acord

Certificat Web