SERVICII IT

Home > SERVICII IT

SERVICII IT PROFESIONALE

Propunem un singur produs IT ce acopera toate scenariile unui apel catre Service-ul IT

Operatiile hardware efectuate confera sistemului o durabilitate de +5 ani

servicii it

REVIZIA GENERALA
pentru echipamentele
Laptop si Desktop

Curatare interna+pasta termica; Optimizare viteza sistem de operare, verificare setari si programe active; Verificare in detaliu si testare: memorie, hard disk, sistem racire, baterie BIOS, Sursa AC.

configuratie-pc

Protejare date Recuperare date

Recuperare / protejare fisiere sterse accidental sau in urma formatatarii, stick USB nedetectat, fisiere virusate sau alterate, partitii (FAT32, NTFS) inaccesibile, etc

harddisk

Unboxing si Configurare

Include operatiunile necesare punerii in functiune a echipamentului de la desfacerea din ambalaj la utilizarea efectiva. Configurare personalizata.

MENTENANTA IT CU EFECTE DE DURATA

Revizia generala IT este prima parte a mentenantei IT. Este actiunea care decide atat operatiunile imediate cat si viitoare. Decide daca echipamentul este in continuare compatibil cu infrastructura IT a locatiei si precizeaza care dintre ele are nevoie sau nu de imbunatatiri (upgrade-uri).

Un cumul de operatiuni IT complexe ce are ca rezultat sporirea vitezei de operare

Imediat dupa finalizarea interventiei computerul are o viteza de lucru imbunatatita, raspunde cu rapiditate la comenzile date de catre operator, sistemul de operare si aplicatiile folosite in mod regulat nu se ma blocheza, se foloseste corect si la capacitate optima toate elementele hardware disponibile.

Un cumul de operatiuni de mentenanta ce are ca rezultat salvarea componentelor

Fie ca este vorba de un laptop sau de o unitate centrala, acestea beneficiaza de acelasi tratament, respectiv se vor readuce la starea fizica din fabrica, fapt ce le va spori rezistenta asupra factorului crucial care este caldura produsa de procesoarele componentelor active.

Praful, parul si scamele din aerul inconjurator se strange intre ventilator si radiator sau ce se depune pe componentele statice (blaca de baza, hard-disk, unitate optica DVD, si altele creaza o bariera termica de multe ori fatala datorita lipsei de aerisire corespunzatoare si necesara a acestor componente.

Deasemenea un alt factor de risc este umezeala, care in contact cu praful ramane pe suprafata componentelor si conduce la coroziune sau chiar scurt circuit in cazut in care este abundenta)