SERVICII IT

Home > SERVICII IT

DORADO SYSTEMS ofera servicii IT profesionale pentru firme si persoane fizice. Acestea pot fi accesate sub forma de interventie rapida la locatia echipamentului sau prin abonament de Mentenanta IT.

REVIZIE GENERALA LAPTOP / DESKTOP PC

Operatiile hardware efectuate vor oferi sistemului o durabilitate de +5 ani.

Curatare interna, aplicare pasta termica, optimizare viteza sistem de operare, verificare setari si programe active. Verificare in detaliu si testare componente: memorie, hard disk, sistem racire, baterie BIOS, Sursa AC.

Include operatiunile necesare punerii in functiune a echipamentului de la desfacerea din ambalaj la utilizarea efectiva. Configurare personalizata.

Recuperare / protejare fisiere sterse accidental sau in urma formatatarii, stick USB nedetectat, fisiere virusate sau alterate, partitii (FAT32, NTFS) inaccesibile, etc.

Devirusare, inlaturare spam si programe periculoase, inlaturare fisiere compromise, protejare browser web, etc.

Revizia Generala IT este in esenta, prima parte a Mentenantei IT. Este actiunea care decide atat operatiunile imediate cat si viitoare. Decide daca echipamentul este in continuare compatibil cu infrastructura IT a locatiei si precizeaza care dintre ele are nevoie sau nu de imbunatatiri (upgrade-uri). Revizia generala IT presupune mai multe servicii IT aplicate imediat si cumulate pentru a imbunatatii starea generala a echipamentului.

Aceste multiple servicii IT din componenta Reviziei Generale ar costa mai mult daca s-ar aplica individual de fiecare data cand apar diverse situatii.

curatare laptop servicii it SERVICII IT curatare laptop

Un cumul de operatiuni IT complexe ce are ca rezultat sporirea vitezei de operare

Imediat dupa finalizarea interventiei computerul are o viteza de lucru imbunatatita, raspunde cu rapiditate la comenzile date de catre operator, sistemul de operare si aplicatiile folosite in mod regulat nu se ma blocheza, se foloseste corect si la capacitate optima toate elementele hardware disponibile.

Fie ca este vorba de un laptop sau de o unitate centrala, acestea beneficiaza de acelasi tratament, respectiv se vor readuce la starea fizica din fabrica, fapt ce le va spori rezistenta asupra factorului crucial care este caldura produsa de procesoarele componentelor active.

Praful, parul si scamele din aerul inconjurator se strange intre ventilator si radiator sau ce se depune pe componentele statice (blaca de baza, hard-disk, unitate optica DVD, si altele creaza o bariera termica de multe ori fatala datorita lipsei de aerisire corespunzatoare si necesara a acestor componente.

Deasemenea un alt factor de risc este umezeala, care in contact cu praful ramane pe suprafata componentelor si conduce la coroziune sau chiar scurt circuit in cazut in care este abundenta)

153 Vizualizari
Suna acum
Locatie