SERVICII IT PROFESIONALE​

Servicii IT profesionale pentru firme si persoane fizice autorizate, oferite de DORADO SYSTEMS®. Acestea pot fi executate sub formă de intervenție rapidă la locația echipamentului sau prin abonament de Mentenanță IT.

SERVICII IT PROFESIONALE

revizie generala desktop PC
revizie generala desktop PC

SERVICII IT DE REPARATII SI MENTENANTA IT PENTRU LAPTOPURI SI CALCULATOARE PERSONALE

Curatare internă, aplicare pastă termică CPU și GPU, optimizare viteză sistem de operare, verificare setări și programe active. Verificare în detaliu și testare componente interne: memorie RAM, HDD, SSD, sistem de răcire, baterie BIOS, alimentator/sursa AC.

servicii IT sector 6 bucuresti

UNBOXING SI CONFIGURARE SISTEM PC GAMING SAU OFFICE

Include toate operațiunile necesare punerii în funcțiune a echipamentului IT, de la desfacerea din ambalaj, până la utilizarea sa efectivă. Configurare personalizată bazată pe domeniul de activitate pentru care va opera.

recuperare date hdd

RECUPERARE ȘI PROTEJARE DATE​ HDD/SSD/MEMORY STICK/SD CARD

Recuperare / protejare fișiere șterse accidental sau în urma formatării, stick USB nedetectat, fișiere virusate sau corupte, partiții (FAT32, NTFS) inaccesibile. Devirusare, înlăturare spam și programe periculoase, înlăturare fișiere compromise, protejare browser web, anti malware.

Cu un singur produs IT vom acoperii toate scenariile unei cerinte viitoare de servisare​

REVIZIE GENERALA IT​

O MENTENANTA IT IMEDIATA CU EFECTE DE LUNGA DURATA

Revizia Generală reprezintă prima operațiune importantă din procesul de Mentenanță IT. Este acțiunea care decide prioritățile operațiunilor imediate cât și viitoare. Revizia generală IT presupune mai multe servicii IT aplicate imediat, în mod cumulativ, cu rolul de a îmbunătății starea tehnică a echipamentelor IT.

În urma constatărilor se va putea decide dacă echipamentul este în continuare compatibil cu infrastructura IT a locației sau care dintre celelalte echipamente IT au nevoie sau nu de îmbunătățiri (upgrade-uri).

Toate aceste servicii IT din componenta Reviziei Generale ar costa mai mult daca s-ar realiza individual, de fiecare dată când apar probleme.

curatare laptop sector 6 bucuresti

Un cumul de operatiuni de Mentenanta IT, ce au ca rezultat salvarea componentelor de la depreciere.​

Fie ca este vorba de un laptop sau de o unitate centrala, acestea beneficiaza de acelasi tratament, respectiv se vor readuce la starea fizica din fabrica, fapt ce le va spori rezistenta asupra factorului crucial care este caldura produsa de procesoarele componentelor active.

Praful, parul si scamele din aerul inconjurator se strange intre ventilator si radiator sau ce se depune pe componentele statice (blaca de baza, hard-disk, unitate optica DVD, si altele creaza o bariera termica de multe ori fatala datorita lipsei de aerisire corespunzatoare si necesara a acestor componente.

Deasemenea un alt factor de risc este umezeala, care in contact cu praful ramane pe suprafata componentelor si conduce la coroziune sau chiar scurt circuit in cazut in care este abundenta)

Un cumul de operatiuni IT complexe ce au ca rezultat sporirea vitezei de operare​

Imediat după finalizarea intervenției, computerul are o viteză de lucru îmbunătățită, răspunde cu rapiditate la comenzile date de către operator, sistemul de operare și aplicațiile folosite în mod regulat nu se mai blocheză deoarece acum își folosește corect și la capacitate optimă, toate elementele hardware disponibile.

service reparatii calculatoare laptop

UN SERVICE IT UNDE APELEZI CU DRAG DE FIECARE DATA​

programari online servicii it
Servicii IT Profesionale București

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

4.993 Vizualizari