DORADO SYSTEMS® | Asamblare PC Gaming

ASAMBLARE PC GAMING

Serviciul IT de asamblare PC Gaming presupune montarea tuturor componentelor achizionate noi sau second hand în vederea construirii unui sistem complet de tip Desktop PC (Unitate centrală PC). Se vor monta componentele în carcasă, se va aplica pasta termică la procesor (CPU), iar după caz și la GPU (procesor placa grafică).

iar apoi

Asamblare componente computer de gaming PC

Se va efectua cable management, respectiv se vor trasa cablurile de legatură dintre sursa AC și componentele PC precum și cablurile de date dintre HDD, SSD, Unitate optică, RGB Lightning, sistem de pornire-oprire și leduri de stare, în mod mascat prin partea din spate a carcasei. Dupa finalizare, se va testa funcționalitatea întregului sistem PC și se va optimiza sistemul de operare.

și toate acestea vor costa doar

Asamblare PC Gaming

• Timp estimat: 8 ore (timp recomandat 24 ore)

• Pret: 250 RON

Stabilirea unui airflow eficient în interiorul carcasei PC Gaming

Prin airflow sau flux de aer, întelegem modalitatea corectă prin care aerul pătrunde, circulă iar apoi părăsește interiorul carcasei PC destinate utilizării intense în sesiunile de Gaming. În acest ciclu perpetuu, aerul trebuie folosit eficient pentru a răcii toate componentele PC din interiorul computerului.

Un flux de aer eficient va menține temperaturile de lucru la valori optime, asigurându-se astfel durabilitatea în timp a tuturor componentelor dar și pentru a prevenii latentele slabe în utilizarea acestora într-un mediu nefavorabil provocat de căldura excesivă și praful acumulat în timp.

Realizarea unui cable management eficient în interiorul carcasei PC Gaming

Un cable management eficient va ajuta la crearea unui spațiu deschis și aerisit pentru fluxul de aer. Datorită faptului că toate cablurile sunt montate în mod discret prin spatele carcasei, aerul nu va fi obturat de acestea, obținându-se astfel o circulație optimă a aerului prin interiorul carcasei.

Factorul de estetică este esențial atunci când apelați la un serviciu profesional, astfel, un cable management corect va contribui vizual la aspectul construcției PC de Gaming.

Conectarea iluminării RGB din interiorul carcasei PC Gaming

Majoritatea gamerilor folosesc carcase cu sticlă laterală pentru a beneficia vizual de elementele RGB. Mulți producători dezvoltă constant iluminarea de tip RGB prin crearea de aplicații și controllere speciale în acest sens, cea mai cunoscută fiind Aura RGB de la Asus pentru pasionații de gaming și nu numai.

Ce presupune un serviciul IT Profesional de asamblare componente PC Gaming

DescriereVerificare compatibilitate componente.
Montare componente PC Gaming.
Verificare airflow din interiorul carcasei.
Realizare cable management.
Instalare și optimizare sistem de operare (drivere și update-uri).
Testare finală.
Garanție de conformitate3 luni de la data asamblării.
ValidareCrearea unui sistem desktop PC Gaming achizitionat pe componente.
BeneficiiUn sistem PC de gaming funcțional fără erori de asamblare.
Timp estimat de asamblare12 ore de la predarea tuturor componentelor necesare.
Serviciul IT de asamblare PC Gaming pe componente

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

1.826 Vizualizari