DORADO SYSTEMS® | Instalare Windows 11

Instalare Windows 11

Multitudinea de procese executate în timp real și în mod permanent de către noile sisteme de operare precum Windows 11, vor fragmenta rapid un HDD clasic, astfel, instalarea sau clonarea se recomandă a fi făcută pe un SSD.

Ai nevoie acum de o instalare Windows 11 pe PC sau Laptop?

Instalare Windows 11 Pro

• Timp estimat: 2 ore

• Pret: 100 RON

Instalare sistem de operare Windows 11 Pro, efectuare setări de optimizare OS, instalare drivere pentru componentele sistemului IT de tip desktop PC sau Laptop, efectuare setări BIOS privind sistemul de fișiere, efectuare update-uri necesare.

Cerințele de sistem pentru o instalare Windows 11 Professional

Acestea sunt cerințele de bază pentru a rula corect o instalare Windows 11 Professional pe un laptop sau desktop PC. Dacă dispozitivul dumneavoastră nu întrunește aceste cerințe, este posibil ca Windows 11 Pro să nu poată fi instalat sau să nu ruleze la parametrii doriți.

Windows 11 este recomandat a fi instalat pe un mediu de stocare de tip SSD.

Processor1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe un procesor compatibil pe 64 de biți sau System on a Chip (SoC).
RAM4 gigabyte (GB).
Spațiu de stocare
pe unitatea SSD:
Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mare
Firmware-ul sistemului:UEFI, capabil de pornire sigură (Secure Boot).
TPM:Trusted Platform Module (TPM) incepând cu versiunea 2.0.
Grafică:Compatibil cu DirectX 12 sau o versiune ulterioară cu driverul WDDM 2.0.
DisplayAfișaj de înaltă definiție (720p) care este mai mare de 9 inchi în diagonală, 8 biți pe canal de culoare.
Conexiune la internet și cont MicrosoftEdiția Windows 11 Home necesită conexiune la internet și un cont Microsoft.
Închiderea unui dispozitiv din Windows 11 Home în modul S necesită și conexiune la internet.
Pentru toate edițiile Windows 11, este necesar accesul la internet pentru a efectua actualizări și pentru a descărca și a profita de unele funcții. Pentru unele funcții este necesar un cont Microsoft.
Cerințe de sistem pentru Windows 11

Apelați la serviciile noastre de instalare și activare Windows 11 Profesional sau la pachet împreună cu suita Office 2021 Professional Plus.

Licenta activare Instalare Windows 11 Pro
Instalare Windows 11 Pro
Pachet Licente Instalare Windows 11 Professional si Office 2021 Profesional Plus
Instalare pachet Windows 11 Professional si Office 2021 Profesional Plus

Prezentarea oficială a Windows 11

Cerințe pentru a folosii caracteristicile speciale ale Windows 11

(cerințe pentru previzualizarea publică)
Subsistemul Windows pentru Android™
Aplicații disponibile în Amazon Appstore Preview. Se aplică cerințe suplimentare, inclusiv 8 GB de RAM, o unitate SSD și un procesor acceptat (Intel® Core™ i3 a 8-a generație, AMD Ryzen™ 3000, Qualcomm® Snapdragon™ 8c sau mai sus). Actualizări suplimentare despre cerințele de sistem aplicabile vor fi comunicate pe măsură ce produsul este lansat în anumite zone geografice. Previzualizare publică disponibilă numai în Statele Unite. Android este o marcă comercială a Google LLC. Amazon și toate mărcile asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.
Suport 5Gnecesită modem compatibil 5G, acolo unde este disponibil.
Auto HDRnecesită un monitor HDR.
BitLocker to Gonecesită o unitate flash USB (disponibilă în Windows Pro și edițiile superioare).
Client Hyper-Vnecesită un procesor cu capacități de traducere a adresei de nivel al doilea (SLAT) (disponibil în Windows Pro și edițiile superioare).
Cortananecesită un microfon și un difuzor și este disponibil în prezent pe Windows 11 pentru Australia, Brazilia, Canada, China, Franța, Germania, India, Italia, Japonia, Mexic, Spania, Regatul Unit și Statele Unite.
DirectStoragenecesită un SSD NVMe pentru a stoca și rula jocuri care utilizează driverul standard NVM Express Controller și un GPU DirectX12 cu suport Shader Model 6.0.
DirectX 12 Ultimateeste disponibil cu jocuri și cipuri grafice acceptate.
Prezenţănecesită un senzor care poate detecta distanța umană față de dispozitiv sau intenția de a interacționa cu dispozitivul.
Videoconferință inteligentănecesită cameră video, microfon și difuzor (ieșire audio).
Asistent vocal multiplu (MVA)necesită microfon și difuzor.
Snaplayout-urile cu trei coloane necesită un ecran cu o lățime de 1920 de pixeli efectivi sau mai mare.
Dezactivați/Activați sunetul din bara de activităținecesită cameră video, microfon și difuzor (ieșire audio). Aplicația trebuie să fie compatibilă cu funcția pentru a activa dezactivarea/activarea sunetului global.
Sunetul spațialnecesită suport hardware și software.
Microsoft Teamsnecesită cameră video, microfon și difuzor (ieșire audio).
Fucția Touchnecesită un ecran sau un monitor care acceptă multi-touch.
Autentificare cu doi factorinecesită utilizarea codului PIN, biometric (cititor de amprentă sau cameră cu infraroșu iluminat) sau a unui telefon cu capabilități Wi-Fi sau Bluetooth.
Tastarea vocalănecesită un microfon.
Trezirea prin Voicenecesită model de alimentare Modern Standby și microfon.
Wi-Fi 6Enecesită hardware și driver WLAN IHV noi și un AP/router compatibil Wi-Fi 6E.
Windows Hellonecesită o cameră configurată pentru imagini în infraroșu apropiat (IR) sau un cititor de amprente pentru autentificare biometrică. Dispozitivele fără senzori biometrici pot folosi Windows Hello cu un PIN sau o cheie de securitate portabilă compatibilă cu Microsoft.
Windows Projectionnecesită un adaptor de afișare care acceptă Windows Display Driver Model (WDDM) 2.0 și un adaptor Wi-Fi care acceptă Wi-Fi Direct.
Xbox (app)necesită un cont Xbox Live, care nu este disponibil în toate regiunile. Consultați Țările și regiunile Xbox Live pentru cele mai actualizate informații despre disponibilitate. Unele funcții din aplicația Xbox vor necesita un abonament activ Xbox Game Pass (achiziționat separat).
Cerințe de sistem pentru caracteristici speciale Windows 11
4.054 Vizualizari