DORADO SYSTEMS® | Abonamente Mentenanta IT

ABONAMENTE MENTENANTA IT

HOME & BUSINESS​ ȘI ASISTENȚĂ LA DISTANTA​

NU STAȚI PE GÂNDURI. ABONAȚI-VĂ LA STABILITATE, EFICIENȚĂ ȘI COST REDUS​

Prezentele Abonamente Mentenanta IT HOME & BUSINESS sunt benefice pentru birourile și sediile firmelor care folosesc intens computerele în timpul programului de lucru. De ce și HOME? Deoarece și angajații societăților beneficiază de reduceri substanțiale la tarifele de service și intreținere pentru computerele personale.

TARIFE ABONAMENTE MENTENANTA​ IT

STANDARD
LUNAR
RON500
Abonament de Mentenanta IT potrivit pentru antreprenori independenți, profesioniști și activități ce presupun muncă la domiciliu.
Suitable for small businesses, single entreprenours, freelancers and home based work activities.
CONECTĂRI LA DISTANȚĂ NELIMITATE
ADMINISTRARE REȚEA LAN ȘI WIFI
1 REVIZIE GENERALĂ PC & LAPTOP INCLUSĂ LUNAR ÎN CAZ DE URGENȚĂ
2 DEPLASĂRI INCLUSE ÎN CAZ DE URGENȚĂ
VREAU
PRO
LUNAR
RON700
Abonament de Mentenanta IT potrivit pentru afaceri mici dar foarte puternice cu locații stradale, birouri proprii și/sau cu angajați ce lucrează de acasă.
Suitable for small but very strong Business with offices, street locations and/or employees who are working from home.
CONECTĂRI LA DISTANȚĂ NELIMITATE
ADMINISTRARE REȚEA LAN ȘI WIFI
1 REVIZIE GENERALĂ PC & LAPTOP INCLUSĂ LUNAR ÎN CAZ DE URGENȚĂ
2 DEPLASĂRI INCLUSE ÎN CAZ DE URGENȚĂ
VREAU

SERVICIUL DE MENTENANTA IT​

abonamente it abonamente mentenanta IT

AFACERILE CE AU NEVOIE DE SUPORT TEHNIC IT PRIN ABONAMENTE DE MENTENANTA IT, sunt:

 • Dispecerate din cadrul firmelor de pază
 • Dispecerate și activități de tip Call center
 • Birouri notariale sau legislative
 • Firme de contabilitate
 • Producție publicitară
 • Webdesign, administrare website, conturi online
 • Media, presă, ziare, reviste
 • Firme de transport auto, transportatori și distribuție
 • Spatii comerciale cu program de lucru non-stop
 • Firme de construcții și proiectare
 • Freelanceri, PFA, SRL din orice domeniu de activitate
 • Profesioniști individuali ce muncesc de la domiciliu

Aceste variante de Abonamente Mentenanta IT sunt extrem de utile acolo unde echipamentele de calcul avansate precum, routere WiFi, servere, laptopuri și unități centrale PC funcționează fără oprire sau multe ore din zi sau noapte.

Prin încheierea unui contract de mentenanta IT lunară sau anuală HOME & BUSINESS, practicat de DORADO SYSTEMS®, atât persoanele fizice autorizate cât și persoanele juridice își vor putea eșalona prețul total al lucrărilor de mentenanță pe tot parcusul anului. Impactul financiar va fi astfel extrem de redus pe tot parcursul desfășurării contractului.

Variantele de Abonamente Mentenanta IT Bussiness PRO și PRO COMPLETE sunt cele mai eficiente pentru companii. Ele oferă o Mentenanta IT echilibrată între partea Hardware și Software, cu un cost minimal, rapid și permanent amortizabil.

Mentenanță PC și Mentenanță Laptop

Cu numai un singur click pe buton de mai jos intrii în contact direct cu un tehnician IT care va prelua solicitarea si se va ocupa de corectarectarea tuturor problemelor.

Confortul exercitiului zilnic este prezent pe tot parcursul orelor de lucru. Acest confort reprezinta un factor ce va creste exponential eficienta si productivitatea mediului de lucru.

Firmele ce și-au externalizat departamentul propriu IT, aleg variantele de abonamente IT. Aceste abonamente cu intervenție rapidă în caz de urgentă le sunt ultra folositoare.

Acum, aceste firme, trăiesc confortul exercitiului zilnic profesional, care este executat în mod eficient, pe tot parcursul orelor de lucru. Acest confort, reprezintă un factor ce le creste exponențial eficiența și productivitatea. Costul plătit lunar este infim și se amortizează instant.

TOATE ABONAMENTELE IT SUNT PREMIUM ȘI AU INCLUSE SERVICII IT COMPLEXE

 • Realizarea de upgrade-uri cu componente pentru permormanță ridicată sau reinoirea totală a infrastructurii IT folosită în prezent;
 • Construirea de PC-uri noi sau achiziția de Laptopuri noi, precum și înlocuirea perifericelor învechite care generează probleme de compatibilitate cu noile sisteme de operare;
 • Înlocuirea sau îmbunătățirea imediată a PC-urilor sau Laptopurilor folosite anterior în activitatea zilnică, dar care în prezent nu mai pot susține volumul de lucru actual;
 • Înlocuirea sau recondiționarea PC-urilor sau Laptopurilor care nu mai corespund standardului de imagine propus de companie.

Mentenanța IT preventivă

Mentenanța preventivă constă în acțiuni planificate și periodice care au scopul de a preveni apariția problemelor în sistemul IT. Aceste acțiuni includ actualizarea software-ului, verificarea și curățarea echipamentelor, monitorizarea performanței sistemelor și realizarea de backup-uri periodice pentru a asigura o recuperare rapidă în caz de defect.

Mentenanța corectivă

Mentenanța corectivă implică intervenții reacționare pentru remedierea problemelor apărute. Atunci când se produce o defecțiune în sistemul IT, se efectuează diagnosticarea problemei și se aplică remedierea necesară pentru a restabili funcționalitatea. Acesta poate include înlocuirea componentelor hardware defecte, rezolvarea erorilor software sau corectarea problemelor de rețea.

Securitatea IT

Securitatea IT reprezintă un aspect important al mentenanței IT și implică măsuri de protecție a sistemului împotriva amenințărilor cibernetice. Aceste măsuri pot include instalarea de soluții antivirus și antimalware, actualizarea regulată a software-ului cu cele mai recente patch-uri de securitate, configurarea unor politici de securitate solide și monitorizarea activității pentru a detecta orice comportament suspect.

Actualizarea permanentă a software-ului

Actualizarea software-ului este o componentă esențială a mentenanței IT și implică actualizarea regulată a software-ului utilizat în cadrul organizației. Actualizările aduc îmbunătățiri de securitate, corecții de bug-uri și funcționalități noi. Este important să se efectueze actualizări în mod regulat pentru a beneficia de cele mai recente caracteristici și pentru a menține sistemul în siguranță.

Monitorizarea sistemului informatic

Monitorizarea sistemului informatic este o activitate importantă în mentenanța IT și constă în monitorizarea constantă a sistemelor pentru a identifica problemele în stadiu incipient și a lua măsuri proactive. Aceasta poate include monitorizarea traficului de rețea, a consumului de resurse, a performanței serverelor și a altor parametri relevanți. Monitorizarea ajută la detectarea și rezolvarea problemelor înainte ca acestea să afecteze utilizatorii.

Documentarea și înregistrarea

Documentarea și înregistrarea reprezintă un aspect important al mentenanței IT. Acestea includ înregistrarea detaliată a tuturor activităților desfășurate și documentarea configurărilor, actualizărilor și remedierilor efectuate. Aceste informații facilitează o înțelegere mai bună a sistemului și permit urmărirea modificărilor și a intervențiilor anterioare.

Planificarea de contingență și recuperarea după dezastru

Planificarea de contingență și recuperarea după dezastru sunt componente critice ale mentenanței IT. Aceste planuri prevăd măsuri și proceduri pentru a face față situațiilor neprevăzute, cum ar fi defectele majore de hardware, atacurile cibernetice sau pierderea datelor. Aceste planuri asigură o redresare rapidă și minimizarea impactului asupra activității organizației.

Ai nevoie de:

Alte servicii IT Profesionale

Mentenanță IT si Asistență tehnică permanentă

3.813 Vizualizari