DORADO SYSTEMS® | Prezenta online pentru societăți

Crearea si administrarea permanentă a prezenței online pentru societatea ta

Fiecare companie are nevoie de o prezență online cât mai bună. Prezența online înseamnă afișarea cât mai completă a companiei pe internet, în fiecare căutare efectuată de potențialii clienți. În fiecare zi internetul este accesat de milioane de ori, iar căutările sunt îndreptate către toate domeniile de activitate existente pe glob.

Blogurile din mediul online

Oricând avem nevoie de un produs sau de un serviciu, deschidem un browser pe laptop, PC sau telefon și căutam pe Google, pe Microsoft Bing sau pe Yandex.

Oricine poate accesa la un moment dat pagina ta, însă dacă aceasta nu există deloc? Atunci, motorul de căutare va găsi o mulțime de alte website-uri ale altor firme concurente, care au deja creată o prezență online puternică și care au stabilit un buget de reprezentare permanent și care este investit în acest lucru.

Nu se ocupă nimeni în prezent de prezența online a companiei?

Ne vom ocupa activ pentru crearea sau menținerea vizibilă a companiei tale în mediul online.

Dacă în momentul de față nu aveți setată o prezență online corectă, chiar și în acest moment, pierdeți o mulțime de clienți.

O prezență online minimală presupune:

  • Un website de prezentare sau un magazin online cu produsele comercializate cu descrieri complete, fotografii din mai multe unghiuri sau ipostaze;
  • O pagina de Facebook actualizata cu privire la modalitatile de contact cat si presarata cu postari saptamanale privitoare la activitatea societatii;
  • Prezenta in hartile Google sau hartile IOS

Administrare online permanentă

Administrarea prezentei online este la fel de importanta ca si crearea sa. In structura online sunt create legaturi pentru accesare usoara a numarului de telefon sau adresei fizice. Daca la un moment dat acestea se schimba si nu sunt actualizate, clientii vor fi indusi in eroare. Odata indusi in eroare, societatea va pierde credibilitate in mediul online.

pagina firmei tale pot aparea in cautarile pe internet

Ca si modalitatile de contact, se pot schimba, adauga sau inatura produse, servicii sau puncte de lucru. Toate aceste modificari, in mediul online se numesc actualizari si se opereaza permanent. Mentenanta prezentei online este o activitate ce necesita un contact simplificat cu o firma ce ofera servicii IT personalizate.

Dacă prezenta online în mediile de socializare este slabă, trebuie neapărat adusă o imbunătățire.

Dacă în momentul de față sunteți prezenți pe internet însă nu se ocupă nimeni de actualizări, apelează la serviciul de MENTENANTA WEBSITE și asigurați-vă prezența online.

Ai nevoie de

Domeniu web, Creare Website, Hosting, Găzduire eMail, Blog, Servicii SEO

2.561 Vizualizari