Formularul de programari online pentru Interventii IT Rapide are rolul de a simplifica interactiunea dintre client si prestator, cu preponderenta in cazurile in care clientul are o agenda foarte incarcata.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
   
   
   
  Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Programarea poate fi facuta si fizic in noua locatie din Militari, Bulevardul Iuliu Maniu 65, București, Sector 6. 

  Apasati AICI pentru indicatiile de orientare

  De asemenea va invitam in aceasta locatie cu echipamente IT pentru predarea acestora in vederea verificarii si rezolvarii problemelor in decurs de 24h.

  programari programari PROGRAMARI programari online e1533438490980 op2sjse9rodu23xfzaxmfrk2wa63gcx7u51tz04blk
  PROGRAMARI ONLINE PENTRU SERVICII DE MENTENANTA IT SI SERVICE IT BUCURESTI

  Trebuie luat in considerare faptul ca o REVIZIE GENERALA la echipamentele de tip Laptop si Desktop (Unitate centrala PC), are o marja de executie de pana la 3 ore, in functie de starea fizica (hardware) si morala (software) in care se afla acestea.

  REVIZIA GENERALA IT este in esenta prima parte a Mentenantei IT. Este actiunea care decide atat operatiunile imediate cat si viitoare. Decide daca echipamentul este in continuare compatibil cu infrastructura IT a locatiei si precizeaza care dintre ele are nevoie sau nu de imbunatatiri (upgrade-uri). Revizia generala IT presupune mai multe servicii IT aplicate imediat si cumulate pentru a imbunatatii starea generala a echipamentului.

  Serviciile IT compexe din componenta Reviziei Generale ar costa mai mult daca s-ar aplica individual de fiecare data cand apar diverse situatii.

  Procedati asadar la efectuarea unei Programari Online folosind formularul de mai sus sau fizic in locatia din Militari zona Piata Gorjului, deoarece va pasa cu adevarat de echipamentele dumneavoastra IT.

  Cititi mai multe despre serviciile IT oferite, dar mai mult despre importanta efectuarii REVIZIEI GENERALE la echipamentele de tip Laptop si Desktop PC accesand urmatoarele articole explicative din BLOG:

  47 Vizualizari