DORADO SYSTEMS® | PROGRAMARI

PROGRAMARI ONLINE PENTRU INTERVENTII IT RAPIDE

Programari online pentru intervenții IT Rapide. Formularul de programare are rolul de a simplifica interacțiunea dintre client si prestator, cu preponderență în cazurile în care clientul are o agendă foarte încărcată.

PROGRAMARI ONLINE, INTERVENTII IT RAPIDE

Programarea se face rapid prin WhatsApp.

Programari online pentru servicii IT rapide de service laptop si reparatii calculatoare bucuresti sector 6

PROGRAMARI ONLINE

INTERVENTII IT RAPIDE PENTRU LAPTOPURI ȘI COMPUTERE PERSONALE.

DORADO SYSTEMS® SERVICE ȘI MENETENANTA IT BUCURESTI

Trebuie specificat faptul că o REVIZIE GENERALA la echipamentele de tip Laptop si Desktop (Unitate centrala PC), are un timp de executie alocat de până la 3 ore, în funcție de starea hardware și software în care se află.

Programările online pentru intervenții IT de maximă urgență se preiau doar prin trimiterea unui mesaj rapid pe WhatsApp. În mesajul transmis vă rugăm să specificați problema laptopului sau unitatii centrale Desktop PC. Veți primi un raspuns imediat cu recomandările necesare, costurile aproximative sau exacte, condițiile de intervenție și termenul de soluționare.

Dorado Systems oferă un serviciu de programare online pentru intervenții IT rapide, care poate fi accesat prin pagina lor web dedicată. Această platformă permite clienților să programeze rapid și convenabil servicii IT de urgență pentru laptopuri sau unități centrale Desktop PC.

Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie doar să folosiți butonul de mai sus cu trimitere la whatsapp pentru a solicita o intervenție IT.

În discuția inițiată, trebuie să furnizați informațiile necesare pentru a identifica problema specifică întâmpinată. Atât pentru laptop sau unitate centrală Desktop PC, veți primi indicațiile necesare de la un tehnician IT cu experiență în depanarea acestor echipamente IT.

Dacă se stabilește faptul că laptopul sau PC-ul are nevoie de piese de schimb, se vor comunica și costurile aproximative sau exacte, condițiile de intervenție și termenul estimat de soluționare.

Utilizarea unei platforme de programare online oferă multiple avantaje atât pentru clienți, cât și pentru furnizorul de servicii IT, precum Dorado Systems:

AvantajeDescriere
Accesibilitate și comoditate– Clienții pot programa servicii IT de urgență în orice moment al zilei sau al nopții, fără a fi necesar să contacteze direct un operator sau să se deplaseze fizic la un centru de service.
– Platforma de programare online este disponibilă 24/7, oferind o experiență comodă pentru clienți.
Timp de răspuns rapid– Prin intermediul platformei de programare online prin Whatsapp, Dorado Systems primește solicitările instantaneu și poate răspunde cât mai rapid posibil.
– Reduce timpul de așteptare pentru clienți.
– Permite intervenții IT urgente pentru a rezolva problemele cu laptopurile sau unitățile centrale Desktop PC în cel mai scurt timp.
Informații complete și precise– Programarea online oferă clienților posibilitatea de a primi informații tehnice detaliate despre problema lor.
– Acest lucru ajută în egală măsură și specialiștii IT să înțeleagă mai bine situația și să ofere recomandări adecvate pentru soluționarea problemei.
– Evită neclaritățile sau confuziile care pot apărea în comunicarea verbală.
Ușurință în gestionarea programărilor– Folosind platforma de programare online prin Whatsapp, clienții pot avea un contact real și rapid cu un tehnician IT cu experiență.
– Oferă un grad de flexibilitate în rezervarea și modificarea serviciilor IT, în funcție de nevoile și programul clienților.

Procedați asadar la efectuarea unei Programări Online folosind aplicația WhatsApp. De asemenea, puteti veni cu echipamentul IT defect spre a fi plasat în service, în locatia din Militari, strada Aleșd 10, Bl.N18, sc.3, ap.33, conform detaliilor din pagina de Contact.

Alegeti DORADO SYSTEMS® deoarece, vă pasă cu adevărat de echipamentele voastre IT.

PROGRAMARI ONLINE ȘI INTERVENTII IT RAPIDE

Citiți mai multe despre serviciile IT oferite, dar mai mult despre importanța efectuării reviziei generale pentru echipamentele de tip Laptop si Desktop PC ce au ieșit din garantie.

În articolele explicative din secțiunea Blog de Servicii IT, veți fi informați asupra tuturor aspectelor ce implică folosirea corectă a tuturor echipamentelor IT. Termenii specifici zonei IT sunt prezentați pe înțelesul tuturor, în toate articolele postate.

Necesitatea efectuării mentenanței periodice, utilitatea unor proceduri de bună folosință, variantele de îmbunătățire a performantelor echipamentelor IT de tip Laptop, Desktop PC, Servere și echipamentelor de rețelistică domestică și industrială, vă vor ajuta să diminuați downtime-ul cauzat de factorii de risc.

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

4.867 Vizualizari