PROGRAMARI INTERVENTII IT ONLINE

Programari online pentru intervenții IT Rapide. Formularul de programare are rolul de a simplifica interacțiunea dintre client si prestator, cu preponderență în cazurile în care clientul are o agendă foarte încărcată.

PROGRAMARI ONLINE, INTERVENTII IT RAPIDE

Programări online pentru intervenții IT.

Formularul de programare se poate completa și transmite online. Vei primi un răspuns prin email sau WhatsApp.

rezervari online service IT

PROGRAMARI ONLINE

INTERVENTII IT RAPIDE PENTRU LAPTOPURI ȘI COMPUTERE PERSONALE.

DORADO SYSTEMS® SERVICE ȘI MENETENANTA IT BUCURESTI

Trebuie specificat faptul că o REVIZIE GENERALA la echipamentele de tip Laptop si Desktop (Unitate centrala PC), are un timp de executie alocat de până la 3 ore, în funcție de starea hardware și software în care se află.

Programarile online pentru intervenții IT de maximă urgență se preiau doar prin trimiterea unui mesaj rapid pe WhatsApp. În mesajul transmis vă rugăm să specificați problema laptopului sau unitatii centrale Desktop PC. Veți primi un raspuns imediat cu recomandările necesare, costurile aproximative sau exacte, condițiile de intervenție și termenul de soluționare.

REVIZIA GENERALA IT este în esență prima parte a Mentenantei IT. Este actiunea care decide atât operațiunile imediate cât și viitoare. Decide dacă echipamentul IT este în continuare compatibil cu infrastructura IT a locației și precizează care dintre cele două repere are nevoie sau nu de imbunătățiri (upgrade-uri).

Revizia generală IT presupune mai multe servicii IT cumulate și aplicate imediat, în scopul de a imbunătății starea generală a echipamentelor. Toate serviciile IT din componența acestui pachet ar costa mai mult dacă s-ar aplica individual, de fiecare dată cand apar diverse situatii, decât în cadrul unei revizii generale.

Procedati asadar la efectuarea unei Programari Online fie folosind formularul de mai sus, sau aplicatia WhatsApp. De asemenea, puteti veni cu echipamentul IT defect spre a fi plasat în service, în locatia din Militari, conform detaliilor din pagina de Contact.

Alegeti DORADO SYSTEMS® deoarece, vă pasă cu adevărat de echipamentele voastre IT.

PROGRAMARI ONLINE ȘI INTERVENTII IT RAPIDE

Citiți mai multe despre serviciile IT oferite, dar mai mult despre importanța efectuării REVIZIEI GENERALE la echipamentele de tip Laptop si Desktop PC ce au ieșit din garantie.

În articolele explicative din secțiunea Blog de Servicii IT, veți fi informați asupra tuturor aspectelor ce implică folosirea corectă a tuturor echipamentelor IT. Termenii specifici zonei IT sunt prezentați pe înțelesul tuturor, în toate articolele postate. Necesitatea efectuării mentenanței periodice, utilitatea unor proceduri de bună folosință, variantele de îmbunătățire a performantelor echipamentelor IT de tip Laptop, Desktop PC, Servere și echipamentelor de rețelistică domestică și industrială, vă vor ajuta să diminuați downtime-ul cauzat de factorii de risc.

Ai nevoie de

Service PC-Laptop

3.798 Vizualizari