PROGRAMARI INTERVENTII IT ONLINE

Programari online pentru intervenții IT Rapide. Formularul de programare are rolul de a simplifica interacțiunea dintre client si prestator, cu preponderență în cazurile în care clientul are o agendă foarte încărcată.

PROGRAMARI ONLINE, INTERVENTII IT RAPIDE

Programări online pentru intervenții IT.

Formularul de programare se poate completa și transmite online. Vei primi un răspuns prin email sau WhatsApp.

rezervari online service IT

PROGRAMARI ONLINE

INTERVENTII IT RAPIDE PENTRU LAPTOPURI ȘI COMPUTERE PERSONALE.

DORADO SYSTEMS® SERVICE ȘI MENETENANTA IT BUCURESTI

Trebuie luat in considerare faptul ca o REVIZIE GENERALA la echipamentele de tip Laptop si Desktop (Unitate centrala PC), are o marja de executie de pana la 3 ore, in functie de starea fizica (hardware) si morala (software) in care se afla acestea.

Programari online pentru interventii IT de maxima urgenta. Specificați problema laptopului sau unitatii centrale Desktop PC, prin trimiterea unui mesaj rapid pe WhatsApp. Veti primi un raspuns imediat.

REVIZIA GENERALA IT este in esenta prima parte a Mentenantei IT. Este actiunea care decide atat operatiunile imediate cat si viitoare. Decide daca echipamentul este in continuare compatibil cu infrastructura IT a locatiei si precizeaza care dintre ele are nevoie sau nu de imbunatatiri (upgrade-uri).

Revizia generala IT presupune mai multe servicii IT aplicate imediat si cumulate pentru a imbunatatii starea generala a echipamentului.

Serviciile IT compexe din componenta Reviziei Generale ar costa mai mult daca s-ar aplica individual de fiecare data cand apar diverse situatii.

Procedati asadar la efectuarea unei Programari Online fie folosind formularul de mai sus, sau aplicatia WhatsApp. De asemenea, puteti veni cu echipamentul IT defect spre a fi plasat în service, în locatia din Militari zona Piata Gorjului.

Alegeti DORADO SYSTEMS® deoarece, va pasă cu adevarat de echipamentele dumneavoastra IT.

PROGRAMARI ONLINE ȘI INTERVENTII IT RAPIDE

Cititi mai multe despre serviciile IT oferite, dar mai mult despre importanta efectuarii REVIZIEI GENERALE la echipamentele de tip Laptop si Desktop PC ce au ieșit din garantie.

Accesand urmatoarele articole explicative din BLOG veți fi informați asupra tuturor aspectelor ce implică folosirea corectă a tuturor echipamentelor IT. Necesitatea și utilitatea îmbunătățirii acestora. Termeni specifici zonei IT, prezentați pe înțelesul tuturor.

Ai nevoie de

Service PC-Laptop

2.185 Vizualizari