URGENȚE IT București

Home > URGENȚE IT București
Sector 1
URGENȚE IT SECTOR 1
service laptop Sector 2
URGENȚE IT SECTOR 2
Sector 3
URGENȚE IT SECTOR 3
Sector 4
URGENȚE IT SECTOR 4
Sector 5
URGENȚE IT SECTOR 5
Sector 6
URGENȚE IT SECTOR 6
Bucuresti
URGENȚE IT BUCUREȘTI
Bucuresti Ilfov
URGENȚE IT ILFOV

Fie ca este vorba de un laptop sau de o unitate centrala, acestea beneficiaza de acelasi tratament, respectiv se vor readuce la starea fizica din fabrica. Procedurile specifice aplicate le vor spori rezistenta asupra factorului crucial care este caldura produsa de procesoare.

  • Praful, parul si scamele din aerul inconjurator se strange intre ventilator si radiator sau ce se depune pe componentele statice (blaca de baza, hard-disk, unitate optica DVD si altele), creaza o bariera termica de multe ori fatala datorita lipsei de aerisire corespunzatoare si necesara a acestor componente.
  • Deasemenea un alt factor de risc este umezeala, care in contact cu praful ramane pe suprafata componentelor si conduce la coroziune sau chiar scurt circuit in cazut in care este abundenta)

La nevoie vom efectua reparatii ale placilor si modulelor electronice.

Daca nu sunteti din BUCURESTI dar doriti sa lucrati cu noi pe partea de Mentenanta si Reparatii calculatoare puteti opta si la metoda de expediere prin CURIER RAPID. Plata se poate face ramburs la primirea coletului sau prin Ordin de Plata bancara dupa diagnosticarea si comunicarea defectiunii.

Se ofera garantie 6-12 luni la lucrarile efectuate si la piesele schimbate sau reparate.

Este greu de exprimat cât de mult înseamnă intervenția de urgență pentru clienții noștrii. Din spusele acestora și transpusă într-un mod poetic și emoțional, este ca un far în mijlocul unei furtuni, un sprijin sigur în momente de criză și incertitudine. Clienților care apelează la serviciile noastre IT nu le oferim doar soluții tehnice, ci și o rază de speranță în mijlocul haosului unei zi în care ceva nu funcționează din diverse motive.

Când totul pare că se prăbușește în jur și afacerea este pe punctul de a fi afectată, intervenția IT de urgență vine ca o mână întinsă, gata să o ridice din nou și să o îndrume pe calea corectă. O echipă de profesioniști dedicați care lucrează fără odihnă pentru a vă aduce înapoi pe linia de plutire este ceea ce oferim noi la DORADO SYSTEMS®.

Fiecare moment în care beneficiați de intervenția noastră este unul în care simțim recunoștință profundă pentru existența acestui serviciu IT de urgență. Este un sentiment de siguranță și protecție, știind că sunteți în mâini bune și că puteți depăși orice obstacol tehnologic împreună cu indicațiile și suportul nostru tehnic.

În astfel de momente, realizați cu adevărat cât de important este că aveți un partener de încredere în domeniul IT. Este un sprijin pe care suntem convinși că îl prețuiți din toată inima și pentru care suntem și noi recunoscători în fiecare zi. Pentru noi, serviciul IT de urgență înseamnă mult mai mult decât simple soluții tehnice, ci adevărate ancore într-o lume digitală mereu schimbătoare și imprevizibilă.

dorado systems liniar e1637563008725
Reparatii in aceeasi zi pentru laptopuri, calculatoare, tablete, telefoane mobile, routere wifi, imprimante, recuperari date pierdute accidental, upgrade componente, probleme BIOS
URGENTE IT DORADO SYSTEMS

Urgente IT pentru persoane juridice din București cu PROGRAM DE ZI

Luni-Duminică 11:00-21:00 (150 lei/h)

Urgente IT pentru persoane juridice din București cu PROGRAM DE NOAPTE

Luni-Duminică 21:00-11:00 (200 lei/h)

2.981 Vizualizari
Suna acum
Catre Locatie