DORADO SYSTEMS® | Mentenanta IT hardware si software

ABONAMENTE MENTENANTA IT

Mentenanta IT hardware si software, constă în inspectarea frecventă a echipamentelor IT. În scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora. Se vor efectua operațiuni de întreținere și/sau de remediere a defectelor constatate.

STANDARD
LUNAR
RON500
Abonament de Mentenanta IT potrivit pentru antreprenori independenți, profesioniști și activități ce presupun muncă la domiciliu.
Suitable for small businesses, single entreprenours, freelancers and home based work activities.
CONECTĂRI LA DISTANȚĂ NELIMITATE
ADMINISTRARE REȚEA LAN ȘI WIFI
1 REVIZIE GENERALĂ PC & LAPTOP INCLUSĂ LUNAR ÎN CAZ DE URGENȚĂ
2 DEPLASĂRI INCLUSE ÎN CAZ DE URGENȚĂ
VREAU
PRO
LUNAR
RON700
Abonament de Mentenanta IT potrivit pentru afaceri mici dar foarte puternice cu locații stradale, birouri proprii și/sau cu angajați ce lucrează de acasă.
Suitable for small but very strong Business with offices, street locations and/or employees who are working from home.
CONECTĂRI LA DISTANȚĂ NELIMITATE
ADMINISTRARE REȚEA LAN ȘI WIFI
1 REVIZIE GENERALĂ PC & LAPTOP INCLUSĂ LUNAR ÎN CAZ DE URGENȚĂ
2 DEPLASĂRI INCLUSE ÎN CAZ DE URGENȚĂ
VREAU

Se vor înlocui componentele defecte sau cu grad mare de uzură. Problemele pot fi fizice sau morale, respectiv, nu se mai încadrează în parametrii optimi de funcționare.

mentenanta it hardware si software
mentenanta it hardware si software pentru firme

Abonament de Mentenanta IT hardware si software Premium B2B

Un abonament poate include și intervenții de asistență tehnică prestabilită sau la cerere, ori de câte ori este necesar.

Asigurarea serviciilor de Mentenanta IT Hardware si Software pentru calculatoarele, serverele și rețelele informatice locale se poate face pe bază de abonament lunar. Aceste servicii resupun o analiza detaliată a echipamentelor IT, a funcționalității sistemului informatic în funcție de cerințele activității firmei.

Pe baza analizei se stabilește gradul de uzură și/sau upgrade-urile necesare echipamentelor învechide (depășite moral. Se ia în calcul totul, de la aspectul fizic la temperaturile afișate în prezent și aducerea acestora la modul optim de lucru specificat de producător. Versiunile softurilor și actualizările necesare vor fi efectuate, instruind ttilizatorii să continue procedurile de bună conduită instaurate la nivelul departamentului IT externalizat.

 • Mentenanta IT hardware si software predictivă se petrece cu fiecare vizită periodică la locația echipamentelor IT supuse mentenanței. În urma vizitelor periodice se efectuează revizii generale asupra echipamentelor IT, scopul fiind preîntâmpinarea posibilelor defecțiuni.
 • Mentenanta IT hardware si software corectivă se petrece atunci când necesitatea unei intervenții rapide în caz de avarie este iminentă sau solicitată.

MENTENANTA IT HARDWARE SI SOFTWARE ASIGURĂ NIVELUL OPTIM DE FUNCȚIONALITATE A ECHIPAMENTELOR

În 80% din cazuri, echipamentele IT se strică pentru ca nu sunt verificate periodic. În acest fel veți prelungi viața echipamentelor IT și amplifica performanțele sale în condițiile unei mentenanțe IT corespunzătoare. Prin aplicarea optimizărilor sistemului de operare și a softurilor instalate, computerele vor fi protejate împotriva riscurilor de securitate.

Prevenirea și soluționarea tuturor acestor probleme sunt menite să întrețină activitatea normală a firmei. În urma acțiunilor permanente de monitorizare și backup, datele sunt în siguranță, așadar riscul de a pierde informații critice fiind aproape nul. În acest fel, scăpați de griji la birou.

AVANTAJELE INCHEIERII UNUI CONTRACT DE MENTENANTA IT HARDWARE SI SOFTWARE, PRECUM ȘI MENTENANTA WEBSITE

 • Întreținerea întregii infrastructuri IT
 • Disponibilitatea imediată în cazurile de avarie
 • Timpii de intervenție sunt foarte rapizi
 • Menținerea online în permanență a website-ului societății

SERVICII DE MENTENANTA IT HARDWARE

 • Diagnosticarea și depanarea defecțiunilor fizice ale componentelor
 • Instalarea componentelor noi și verificarea compatibilității acestora
 • Curățarea internă de praf a calculatoarelor pentru preîntâmpinarea defecțiunilor fizice
 • Instalarea echipamentelor periferice (tastatură, mouse, imprimantă, fax, scanner, casă de marcat, POS, monitor, etc.)
 • Update și verificare setări BIOS
 • Testarea periodică a bunei funcționări a echipamentelor amintite mai sus.

SERVICII DE MENTENANTA IT SOFTWARE

Instalarea și configurarea programelor de lucru specifice activității. Optimizarea sistemului de operare și verificarea existenței aplicatiilor necesare citirii și/sau editării de documente, imagini și ale diverselor tipuri de fișiere. Asigurați practic funcționarea eficientă a sistemului software cu simpla contractare a serviciilor de mentenanță IT profesionale. Oferim suport constant și soluții personalizate pentru fiecare contract în parte, deoarece nici o afacere nu este asemănătoare cu alta, iar noi stim asta.

SERVICII DE MENTENANTA WEBSITE

Serviciile de mentenanță website sunt folosite online pentru monitorizarea stării de sănătate a website-ului care trebuie să fie în permanentă optimizat si actualizat. Lipsa actualizărilor și a mentenanței web permanente pot conduce la scăderea securității. Defecțiunile diverselor funcționalități și multe alte aspecte legate de funcționalitate, contribuie negativ la imaginea societății.

Ai nevoie de:

Alte servicii IT Profesionale

Mentenanță IT si Asistență tehnică permanentă

7.319 Vizualizari