DORADO SYSTEMS® | Revizie Generala IT Bucuresti

REVIZIE GENERALA IT BUCURESTI

Pentru principalele echipamente IT

Laptopuri, Unități centrale de tip Desktop PC, Servere, AIO și WorkStation

Acest serviciu cuprinde o serie de operațiuni de revizie generală IT esențiale, având ca scop readucerea dispozitivelor dvs. la starea lor originală de fabrică.

În ceea ce privește aspectul fizic sau hardware, una dintre operațiunile cheie este curățarea sistemului de răcire, inclusiv a radiatorilor și a ventilatoarelor, pentru a îndepărta praful acumulat.

De asemenea, se aplică un nou strat de pastă termoconductoare și se verifică conexiunile între componente.

În ceea ce privește aspectul software, efectuăm o serie de proceduri de optimizare a aplicațiilor și a setărilor sistemului de operare. Toate acestea au ca rezultat:

  • Veți experimenta o viteză de lucru îmbunătățită semnificativ.
  • Timpul de răspuns la comenzile voastre va fi redus la minim.

Cu revizia generală IT de la Dorado Systems®, veți putea beneficia de o performanță îmbunătățită a dispozitivelor voastre, asigurându-vă un mediu de lucru mai eficient și un timp de răspuns rapid la nevoile voastre.

DORADO SYSTEMS® lanseaza un singur serviciu IT, ce acopera toate scenariile oricarui apel catre Service-ul IT

REVIZIE GENERALĂ IT

pentru echipamente IT de tip Desktop PC, Laptop, Notebook, Macbook, AIO, iMac, WorkStation, Console de gaming Play Station 3, PS4, XBox 360.

Un singur Serviciu IT Premium care elimină toate neclaritățile privind prețul total al cumului de operațiuni de service.

revizie generală IT

În caz de necesitate imediată, este ideal de apelat un Service IT cu Intervenție Rapidă în București care oferă un serviciu IT Premium și complet de Revizie Generala IT și Mentenanță IT ulterioară.

Ne concentrăm astfel pe un set complex de proceduri, care au ca rezultat final îmbunătățirea vitezei generale de lucru și starea generală a dispozitivului.

Oferim un serviciu accesibil pentru persoanele fizice care utilizează zilnic computerul pentru navigare pe internet și aplicații, și care, în timp, întâmpină probleme de performanță și supraîncălzire.

Pentru birourile și sediile firmelor care utilizează intens computerele în timpul programului de lucru, oferim un serviciu ideal.

Serviciul nostru de revizie generală IT este considerat a fi “o mână cerească” pentru locațiile de tip dispecerat. Acest tip de departament este frecvent întâlnit în cadrul companiilor de pază, call center și serviciile de protecție și supraveghere video ale instituțiilor publice de stat, unde echipamentele de calcul sunt utilizate într-un regim de funcționare continuă.

Indiferent de nevoile specifice ale beneficiarului, echipa noastră de experți IT este pregătită să vă ofere servicii IT de calitate, astfel încât să vă puteți bucura de performanță optimă și stabilitate în activitatea zilnică.

SERVICIUL DE REVIZIE GENERALA IT BUCUREȘTI

Serviciul nostru, denumit în continuare Revizie Generală IT, implică o atenție deosebită și concentrată asupra unui singur echipament IT sau a unei singure locație per total. Fie că este vorba despre un laptop sau o unitate centrală de tip Desktop PC, ne dedicăm întreaga noastră expertiză pentru a asigura funcționarea optimă a respectivului echipament. Lucrăm exclusiv asupra acestui echipament IT până când acesta funcționează în parametrii cunoscuți, atât la nivel fizic (hardware), cât și la nivel software.

Echipa noastră de specialiști se va asigura că fiecare componentă este verificată și curățată cu grijă, eliminând orice urmă de praf și asigurând o funcționare eficientă a sistemului de răcire. De asemenea, vom aplica un strat nou de pastă termoconductoare și vom verifica conexiunile între componente pentru a evita orice probleme de stabilitate sau supraîncălzire.

Pe partea de software, vom efectua proceduri de optimizare atât pentru aplicații, cât și pentru setările sistemului de operare. Astfel, vă garantăm o viteză de lucru îmbunătățită și un timp de răspuns la comenzile dvs. cât mai scurt.

Indiferent de tipul echipamentului dvs., ne angajăm să vă oferim o revizie generală completă, astfel încât să beneficiați de performanță și fiabilitate maxime în utilizarea dvs. de zi cu zi. Echipa noastră este pregătită să vă ofere servicii de calitate și să vă asigure că echipamentul dvs. IT funcționează în cea mai bună stare posibilă.

ABONAMENTUL IT HOME & BUSINESS

Cu abonamentul nostru IT Home & Business, oferit de DORADO SYSTEMS®, atât persoanele fizice, cât și cele juridice au posibilitatea de a-și planifica în mod flexibil lucrările de mentenanță IT, reducând astfel impactul financiar.

Prin încheierea unui contract de abonament lunar sau anual, vă oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de mentenanță IT la prețuri avantajoase. Prețul acestui serviciu este negociabil în funcție de volumul echipamentelor care necesită intervenție.

Cu ajutorul abonamentului nostru, veți putea beneficia de o echipă de specialiști calificați care se va ocupa de revizii periodice, întreținere și rezolvarea problemelor tehnice la echipamentele dvs. IT. Vă vom asigura o funcționare optimă a sistemelor dvs., reducând riscul de a întâmpina probleme majore și costisitoare în viitor.

Indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau o companie, abonamentul IT Home & Business vă permite să aveți control asupra bugetului alocat serviciilor de mentenanță IT și să beneficiați de un partener de încredere în gestionarea eficientă a infrastructurii IT.

Contactați-ne pentru a discuta detaliile și pentru a găsi soluția de abonament potrivită nevoilor dvs. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi servicii profesionale și soluții personalizate, adaptate cerințelor dvs. specifice.

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

6.185 Vizualizari