REVIZIE GENERALA DESKTOP PC

Revizie Generala Desktop PC revizie generala desktop pc REVIZIE GENERALA DESKTOP PC revizie generala unitate pc gaming 1024x683

Revizie generala desktop PC reprezinta un serviciu IT complet destinat bunei functionari in timp a unitatii centrale de tip desktop.

Curatare parti componente

O revizie generala, spre exemplu, pentru o unitate PC de Gaming, presupune curatarea tuturor componentelor, insistand asupra ventilatoarelor.

La reasamblarea acestora, trebuie tinut cont de crearea fluxului de aer care intra si cel care iese din incinta carcasei prin pozitionarea corecta a ventilatoarelor.

Verificarea fluxului de aer

Acest flux de aer are rolul de a folosi aerul din mediul inconjurator pentru a efectua o racire corespunzatoare a componentelor ce alcatuiesc unitatea centrala a computerului.

Inlocuirea sau reaplicarea pastei termice

Pasta termica aplicata atat procesorului principal, cat si procesorului grafic este vitala in transferul termic. Caldura produsa de procesoare este preluata de radiatoare prin intermediul pastei termoconductoare. Ventilatoarele au rolul de a o disipa, mentinand astfel radiatoarele mereu ventilate.

Intregul proces de executie a serviciului IT de Revizie Generala Desktop PC

In urmatoarele filmari veti urmari tot procesul reviziei generale aplicat pe o unitate centrala PC de Gaming. In acest caz procesul este compus din:

  • Demontare totala a unitatii centrale PC
  • Curatare de praf placa de baza, placa video, HDD/SSD/DVD-RW, sistem de racire pe lichid
  • Curatare Sursa AC
  • Curatare detaliata si reaplicare agent de ungere coolere
  • Reaplicare pasta termoconductoare la CPU/GPU
  • Reasamblare componente
  • Realizare cable management eficient
  • Realizare flux de aer eficient in interiorul carcasei PC
  • Testare finala
Revizie Generala Unitate PC Gaming (Part 1-Curatare)
Gaming Desktop PC Overhaul (Part 1-Cleaning)

Cable management

Aranjarea cat mai discreta a cablurilor, prin spatele carcasei ajuta la eliberarea incintei spre a permite fluxului de aer sa nu intampine nici un obstacol ce i-ar putea impiedica deplasarea prin interiorul incintei catre componentele ce necesita racire.

De asemenea un cable management contribuie si la aspectul general estetic al sistemului.

Ai nevoie de

Service PC-Laptop