DORADO SYSTEMS® | Pick-up & Repair PC-Laptop

Pick-up & Repair PC-Laptop

Pick-up & Repair PC-Laptop este un serviciu dedicat ridicării computerului dvs. de tip Desktop PC, AIO sau Laptop, de la domiciliul personal sau sediul firmei dumneavoastră, în vederea efectuării reparației acestuia.

Serviciul de preluare și înapoiere denumit comercial Pick-up & Repair, este introdus la cererea expresă a clienților nostrii fideli. Serviciul este agreat și de către pesoanele fizice, care înteleg faptul că întreținerea periodică a echipamentelor IT le pot prelungi considerabil perioada de folosință.

De asemenea, defecțiunile domestice precum contacte cu lichidele, balamale blocate sau șocuri mecanice, necesită o intervenție rapidă asupra echipamentului IT, dar în unele cazuri o manipulare corectă la transport.

Serviciile IT de Mentenanță post garanție se execută de pe o zi pe alta.

Persoanele juridice au nevoie de servisare rapidă iar aceasta ne este solicitată în mod permanent prin serviciul de Pick-up & Repair.

De regulă motivul principal este de a nu agrava în vreun fel starea computerului sau laptopului prin manipularea greșită a acestuia, aflat deja în stare de avarie, de către o persoană neabilitată în acest sens din cadrul societății.

Alegând DORADO SYSTEMS®, beneficiați de servicii IT Premium pentru reparații PC-Laptop post garanție:

Prin pasiune și pricepere readucem la viață atât hardware cât și software, toate dispozitivele dumneavoastră IT, ce s-au defectat sau ce au un timp de răspuns nejustificat de mare la comenzile date.

pick-up & repair PC Laptop
  • Diagnosticare gratuită
  • Pick-up & Repair și Returnare în București
  • Verificare status reparație online

Pick-up

 Vom ridica într-un interval de 3 ore și vom înregistra pe loc echipamentul în sistemul nostru de servisare.

Repair

Reparaţia se realizează de pe o zi pe alta. Dacă reparația necesită o piesă de schimb, poate dura mai mult de 48h.

Return

Primiți automat un mesaj din sistemul nostru în momentul în care reparația este finalizată și vă vom contacta pentru predare.

Solicitare online pentru Pick-up & Repair

  • Costul serviciului de ridicare și returnare a echipamentului IT de la orice locație din București are un preț fix de 150 RON.

DORADO SYSTEMS® este un brand dinamic pe piața IT din Romania. Ca obiectiv principal, acordăm atenție deosebită clienților finali și partenerilor noștrii de business și alegem să oferim lucrări de calitate, reparații efectuate cu rapiditate dar și customer care.

Alt țel este îmbogățirea valorilor sectorului de Service și Mentenanță IT prin aducerea unui plus de experiență și implementarea procedurilor de mentenanță și sustenabilitate la fiecare intervenție contractată sau subcontractată.

Aceste proceduri au ca rol diminuarea downtime-ului cauzat de cele mai multe ori de lipsa unui personal tehnic specializat și onmiprezent. Procedurile de Mentenanță IT au rolul de a preveni apariția altor defecțiuni cauzatoare de pierderi irecuperabile a datelor sau a operativității echipamentelor IT.

Ai nevoie de

Service PC-Laptop

5.786 Vizualizari