DORADO SYSTEMS® | Supraveghere Video IP

SUPRAVEGHERE VIDEO IP

Ca o subcategorie a securitatii IT, sistemele de Supraveghere Video prin IP, sunt utile si accesibile tuturor. Sunt folosite pentru pentru supravegherea interioarelor sau exterioarelor. Multe cladiri, birouri, sedii de firma, zone de productie, depozite deja detin siteme de supravehere video.

supraveghere video ip
Supraveghere Video IP 5

Obiectivele, ca si denumire tehnica folosita de catre firmele de paza pentru locatiile supravegheate, nu pot fi asigurate total fara un sistem de Supraveghere Video care sa monitorizeze in timp real perimetrul de interes. Imaginile inregistrate sunt folosite atat pentru detectarea intrusilor dar mai mult pentru supravegherea activitatii zilnice.

Sistemul de supraveghere video poate fi conectat cu sistemul de alarma, control acces, pentru cresterea eficientei. Detectia de miscare digitala poate fi asociata cu evenimente de alarma sau declansarea dispozitivelor de siguranta.

supraveghere video IP

Tehnologia digitala de supraveghere video

Tehnologia digitala inlocuieste inteligent sistemele video cu camere analogice, ce capteaza si redau imaginile folosind computere si placi de captura sau DVR. Un sistem digital de monitorizare video ofera imagini cu rezolutie mare si claritate superioara.

Prin supraveghere video IP, administratorii au posibilitatea controlului total al afacerii, indiferent de locatie sau de distanta.
Odata conectate la reteaua de internet, configurate si securizate, imaginile video sunt accesate in timp real de catre personele cu drept de acces.

Adresa IP sau IP Address (Internet Protocol Address): Reprezinta o serie de cifre alocate de server si utilizate in exclusivitate de catre toate echipamentele ce sunt conectate la reteaua locala sau internet (imprimante, routere, modemuri, calculatoare, laptopuri, tablete, telefoane mobile). Acest sir unic le permite acestor echipamente sa se identifice si sa comunice intre ele intr-o retea de calculatoare.

CAMERELE DE SUPRAVEGHERE VIDEO IP

Camerele IP ofera avantaje multiple fata de supravegherea analogica prin calitatea imaginilor si accesarea lor din locatii multiple.

 • Rezolutie video înaltă (HD, FullHD sau 4K);
 • Accesarea si manipularea simplificata a fisierelor video;
 • Selectarea rapida a fragmentelor video de interes;
 • Transferul rapid al imaginilor captate;
 • Inregistrari audio si video de înaltă calitate;
 • Atasarea la sitemul de supraveghere a softurilor inteligente de recunoastere a numarului de inmatriculare, recunoastere faciala, numararea si indexarea persoanelor, inregistrare la detectia miscarii;
 • Inregistrarea si stocarea imaginilor doar in cazul detectarii prezentei, detectori audio de alarma, contribuie la economia spatiului de stocare. Asadar imaginile inregistrare sunt relevante;
 • Supravegherea video este live indiferent de timp sau pozitie geografica, de pe dispozitive portabile, telefoane mobile, tablete, laptopuri si calculatoare conectare la reteaua internet;
 • Drepturile de acces se programeaza pentru a nu oferii acces oricui;
 • Sitemele pot fi integrate cu echipamentele digitate deja existente;
 • Posibilitatea de extindere cu noi echipamente;
 • Reducerea numarului de camere de supraveghere video datorita unghiului larg de vizibilitate;
 • Instalarea facila datorita inlaturarii cablurilor si surselor individuale de alimentare cu curent;
 • Consumul redus de energie.

Odata instalat, sistemul de supraveghere este accesat de persoanele avizate prin parola de acces de pe laptopuri, calculatoare, tablete si telefoane mobile.

supraveghere video ip
Supraveghere Video IP 6

DORADO SYSTEMS ofera solutii de Securitate IT, prin protejarea datelor, protejarea sistemului informatic si supravehere locala. Eficienta si mentenanta acestora prin interventie rapida in cazul nefunctionalitatii sunt asigurate permanent.

Din acest moment, siguranta si stabilitatea activitatii zilnice a societatii dvs. este asigurata. Prin dotarea locatiei cu camere de supraveghere video IP si solutii inteligente de monitorizare a computerelor firmei, sunteti inovativi si actualizati in permanenta.

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

2.229 Vizualizari