IP-ul tău extern alocat de ISP este

66.249.68.65,66.249.68.65, 162.158.18.8

Dacă ți-a fost cerut, trimite-l echipei de suport.

Ce este o adresa IP?

Adresa IP, denumită IP Address sau (Internet Protocol Address) este un şir de cifre separate printr-un punct, utilizat de către toate echipamentele ce ţin de tehnologia informaţiei: Calculatoare Desktop PC, laptop, notebook, netbook, imprimante, routere, modemuri, telefoane mobile, televizoare SMART TV, etc. Adresele IP permit tuturor acestor echipamente să se identifice în rețeaua locală și în înternet şi să comunice între ele. Această adresă este alocată oricărui device de către un furnizor de servicii de internet, denumit Internet ISP (Internet Service Provider).

Pe înțelesul tuturor:

Cu alte cuvinte, adresa IP, pe internet, este ca şi adresa fizică de acasă sau de la birou. De exemplu, în cazul în care comanzi ceva online, curierul trebuie să ştie adresa ta corectă, altfel nu vei putea primi produsele comandate. Acelaşi lucru este valabil pentru toate echipamentele IT din Internet. Fără o adresă specifică, informaţiile nu pot fi trimise sau recepţionate.

Este important să știți care vă este adresa IP și când și dacă se schimbă. Deoarece o adresă IP alocată este utilizată de toate echipamentele IT pentru a se identifica și comunica între ele pe Internet acestea trebuie să fie securizate în comunicare. Precum protejam casa o, așa vom proteja adresa IP a echipamentelor IT conectate în mod primar înainte de toate la rețeaua locală, iar apoi, desigur la Internet.

Adresele IP sunt statice sau dinamice.

Adresele IP pot fi alocate permanent, denumite adrese IP statice, sau pot fi alocate temporar și denumite adrese IP dinamice. Aceste adrese sunt alocate automat de către furnizorul tău de servicii Internet. Atunci când te conectezi la Internet, furnizorul îţi va aloca automat o adresă IP, astfel încât calculatorul tău să poată comunica cu alte echipamente din rețeaua de internet.

Ce sunt adresele IP locale?

Acelasi lucru se întâmplă și local cu routerul. Acesta alocă automat adrese locale echipamentelor prin funcția DHCP, dintr-un interval standard de adrese IP, pe modelul celor oferite de ISP.

care este IP-ul meu, ce IP am, What is my IP, My IP, servicii hosting ieftine, hosting web, server web, gazduire website, servicii de gazduire site, server de email, IP unic, Site cu IP unic, IP unic website, IP unic server, server, server de gazduire web, webdesign si gazduire romania, IP, care este IP-ul meu, adresa mea IP, care este adresa mea de internet, adresa IP,

1.673 Vizualizari