DORADO SYSTEMS® | Instalare Windows 10

Instalare Windows 10

Multitudinea de procese executate în timp real și în mod permanent de către noile sisteme de operare, precum Windows 10, vor fragmenta rapid un HDD clasic, astfel, instalarea sau clonarea se recomandă a fi făcută pe un SSD.

Instalare Windows 10 Pro

• Timp estimat: 2 ore

• Pret: 100 RON

Cerințele de sistem pentru o instalare Windows 10 Pro

Acestea sunt cerințele de bază pentru a rula corect o instalare Windows 10 Professional pe un laptop sau desktop PC. Dacă dispozitivul dvs. nu întrunește aceste cerințe, este posibil ca Windows 10 Pro să nu funcționeze la parametrii maximi.

Windows 10 este recomandat a fi instalat pe un mediu de stocare de tip SSD.

Mai jos se găsesc câteva detalii suplimentare cu privire la cerințele tehnice hardware pentru a putea beneficia de caracteristicile speciale:

Procesor:Procesor cu viteza de 1 gigahertz (GHz) sau mai mare;
RAM: 1 gigabyte (GB) pentru 32 de biți sau 2 GB pentru 64 de biți;
Spațiu de stocare
pe unitatea SSD:
16 GB spațiu de stocare pentru OS cu instalare pe 32 de biți;
32 GB spațiu de stocare pentru OS cu instalare pe 64 de biți;
Grafică:DirectX 9 sau o versiune ulterioară cu driverul WDDM 1.0
Cerințe de sistem Windows 10

Apelați la serviciile noastre de instalare Windows 10 Professional

Pachet licenta activare Instalare Windows 10 Pro Sector 6 Bucuresti
Instalare și activare Windows 10 Pro
Pachet licenta activare Instalare Windows 10 si Office 2021 Sector 6 Bucuresti
Instalare și activare Windows 10 Professional si Office 2021 Professional Plus

În plus față de cerințele de mai sus, care sunt necesare pentru a rula Windows 10, unele caracteristici au cerințe suplimentare. În unele cazuri, caracteristicile incluse în versiunile actualizate de Windows 10 Professional vor asigura cea mai bună experiență de utilizare cu procesoare mai noi. Pentru asistență hardware specifică, vă rugăm să consultați producătorul original al echipamentului (OEM).

Prezentarea update-ului major al Windows 10 din Octombrie 2020

Caracteristicile de bază ale Windows 10 Professional

 • Criptare unitate BitLocker (disponibilă exclusiv cu Windows 10 Pro sau Windows 10 Enterprise) necesită activarea sau montarea fizică a unui modul TPM (Trusted Platform Module) de versiune 1.2 sau superior și un BIOS sau UEFI conform cu TCG (Trusted Computing Group). BitLocker se poate folosi pe dispozitive fără TPM, dar va trebui să salvați o cheie de pornire pe un dispozitiv amovibil precum o unitate flash USB. Este necesar ca TPM 2.0 și InstantGo să fie acceptate atunci când doriți să criptați automat unitatea locală la conectarea unui dispozitiv la AAD (Azure Active Directory). Solicitați reprezentantului de vînzări sau Service-ului IT ce vă asamblează PC-ul, să vă confirme dacă dispozitivul acceptă versiunea TPM corectă și InstantGo pentru scenariul pe care doriți să-l puneți în practică.
 • BitLocker To Go necesită o unitate flash USB (disponibil exclusiv în Windows 10 Pro și Windows 10 Enterprise).
 • Client Hyper-V necesită un sistem pe 64 de biți cu capacități SLAT și 2 GB de RAM suplimentari (disponibil exclusiv în Windows 10 Pro și Windows 10 Enterprise).
 • Cortana este disponibilă în prezent pe Windows 10 doar în Statele Unite, Regatul Unit, China, Franța, Italia, Germania, Brazilia, Mexic, Japonia, Canada, Spania, Australia și India.
 • Contul Microsoft este necesar pentru unele caracteristici.
 • Miracast necesită un adaptor de ecran care acceptă Windows Display Driver Model (WDDM) 1.3 și un adaptor Wi-Fi care acceptă Wi-Fi Direct.
 • Aplicația Movies & TV nu este disponibilă în toate regiunile. Pentru cea mai recentă listă cu regiuni, vă rugăm să accesați pagina de informații Movies & TV
 • Încărcarea securizată necesită firmware care acceptă UEFI v2.3.1 Errata B și are Autoritatea de certificare Microsoft Windows în baza de date cu semnături UEFI.
 • Skype este disponibil doar în anumite țări și regiuni. Apelarea se poate face doar în anumite țări și regiuni. Sunt excluse numerele speciale, premium și cele care nu au alocare geografică. Pentru detalii, vizitați pagina cu Întrebări frecvente despre Office.
 • Aliniere: Numărul aplicațiilor care pot fi aliniate va depinde de rezoluția minimă a aplicației, cu o limită de două aplicații în modul tabletă și patru aplicații în modul desktop.
 • Recunoașterea vorbirii va varia în funcție de microfonul dispozitivului. Pentru o experiență de vorbire mai bună, veți avea nevoie de:
  • Un microfon de înaltă fidelitate
  • Driver hardware cu geometria microfonului expusă
 • Modul tabletă este disponibil pe tablete și dispozitive 2 în 1 cu indicatoare GPIO sau cele care au un indicator laptop și tabletă vor putea să fie configurate pentru a intra automat în „modul tabletă”.
 • Atingere: Pentru a utiliza caracteristicile tactile, aveți nevoie de o tabletă sau de un monitor care acceptă atingeri multiple.
 • Autentificarea pe două niveluri impune utilizarea unui cod PIN, a accesului biometric (cititor de amprente sau cameră în infraroșu iluminată) sau a unui telefon cu capacități Wi-Fi ori Bluetooth.
 • Windows Hello necesită o cameră configurată pentru imagine apropiată în infraroșu sau cititor de amprente pentru autentificare biometrică. Dispozitivele fără senzori biometrici pot folosi Windows Hello cu un cod PIN sau o cheie de securitate portabilă compatibilă cu Microsoft.
 • Aplicația Xbox necesită un cont Xbox Live, care nu este disponibil în toate regiunile. Pentru cea mai recentă listă cu regiuni, vă rugăm să accesați site-ul web cu Țările și Regiunile Xbox Live.
 • Imprimarea Wi-Fi Direct necesită un adaptor Wi-Fi care acceptă Wi-Fi Direct și un dispozitiv care acceptă imprimarea Wi-Fi Direct.

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

2.817 Vizualizari