DORADO SYSTEMS® | Pachet Upgrade SSD 1 TB

Pachet Upgrade SSD 1 TB – Pret 800 lei

Pachet upgrade SSD 1 TB conține:


 • SSD cu o capacitate între 960 GB și 1 TB,
 • Optimizarea sistemului de operare,
 • Clonarea sistemului de operare,
 • Montarea SSD-ului în Unitatea PC sau Laptop.

Pachet upgrade SSD 1 TB
Pachet Upgrade SSD 1 TB 4

Să aleg un pachet upgrade SSD 1 TB ?

Avantajele alegerii unui Pachet upgrade SSD 1 TB sunt multiple.

Este alegerea cel mai des întâlnită în cazul laptopurilor și unităților PC de Gaming. Jocurile ocupă mult spațiu pe mediul de stocare local.

 • Fortnite – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 32 GB
 • Call of Duty: Warzone – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 175 GB
 • Call of Duty: WW2 – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 90 GB
 • Call of Duty: Modern Warfare – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 150 GB
 • PUBG Survivor Pass 4: Aftermath – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 32 GB
 • Cyberpunk 2077 – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 70 GB
 • Battlefield 5 – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 50 GB
 • Grand Theft Auto V (GTA 5) – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 72 GB
 • FIFA 21spațiu de stocare ocupat pe local disk – 50 GB
 • Red Dead Redemption 2 – spațiu de stocare ocupat pe local disk – 150 GB

Este o cantitate suficientă de memorie de stocare necesară atât utilizării zilnice cît și pentru stocarea arhivei de fișiere personale sau a jocurilor PC.

Pentru activități de birou sau utilizare domestică capacitatea unui SSD 1 TB este alegerea cea mai bună. Acestă cantitate de spațiu de stocare încă nu se regăsește în configurația de bază a majorității laptopurilor. Unitățile desktop PC, Apple iMac, sau Apple MacBook Pro comercializate în prezent, nu sunt echipate cu această capacitate de stocare, din cauza prețului mai mare și a nevoilor mai mult de nișă, respectiv Gaming și Workstation.

Un Pachet Upgrade SSD 1 TB va fluidiza viteza de raspuns a sistemului de operare. Pornirea laptopului sau unității PC va fi foarte rapidă, respectiv de la 1-2 minute (echipare clasică cu HDD) la 5-15 secunde (echipare modernă cu SSD). Deschiderea programelor necesare este instantanee, astfel eficiența de lucru va crește considerabil.

Un Pachet Upgrade SSD 1 TB va contribui la creșterea autonomiei bateriei în cazul laptopurilor. Căldura din incinta laptopului se va diminua datorită faptului că un SSD degajă mult mai puțină căldură în timpul funcționării. Consumul de curent al sistemului este mai mic.

Update-urile Windows sau Apple OS X se execută în mod accelerat

Procesorul și memoria RAM vor funcționa la capacitate optimă datorită vitezei de transfer a datelor pe magistrala SATA sau PCI Express in cazul SSD-urilor de tip M.2 NVMe.

Update-urile periodice ale sistemelor de operare, softurilor de protecție antivirus sau alte softuri specifice activităților lucrative sau educaționale, se vor efectua în mod accelerat. Dacă în prezent aceste update-uri aproape că necesită sistarea lucrului pe perioade lungi de ordinul zecilor de minute, în cazul utilizării unui SSD ca mediu de stocare, aceste procese relativ frecvente, vor dura cel mult câteva minute.

În general pe SSD, un major update al Windows 10, durează în medie 20 min. Prin major update se înțelege simplificat schimbarea versiunii de soft, unde Windows 10 face o nouă instalare cu păstrarea tuturor datelor utilizatorului, corectând erorile sistemului de operare, înlocuind versiunea anterioară cu una nouă, îmbunătățită. În cazul update-ului de software, în general va necesita în medie 30 GB pentru salvarea versiunii anterioare și a se putea reveni la aceasta în cazul în care update-ul nu s-a realizat cu succes, sau utilizatorul constată că unele softuri folosite pot deveni incompatibile și generează diverse erori neîntâlnite anterior.

Tipuri de SSD sau form factor 2.5″ / M.2

Datorită form factorului de 2.5″ al SSD-urilor, ce funcționează atît pe magistrala SATA 3 cât și pe magistrala SATA 6, SSD-urile sunt astfel compatibile cu majoritatea modelelor de laptopuri si cu absolut toate tipurile de plăci de bază Desktop PC.

Modelele noi de plăci de bază de tip Desktop PC sau modelele noi de laptopuri au deja magistrala PCI Express implementată, astfel form factorul M.2 poate fi ales ca variantă de upgrade a SSD-ului de 2.5″ sau montat în sistem împreună cu acesta. Astfel, SSD-ul de 2.5″ va rămâne în sistem ca suport adițional de stocare, iar sistemul de operare instalat se va clona pe noul SSD de tip M.2.

SSD-urile de tip M.2 NVMe montate pe magistrala PCI Express sunt de 15x mai rapide decât cele de 2.5″ ce funcționează pe magistrala de date SATA 3 și implicit de 20x mai rapide decât HDD-urile montate pe aceeași magistrală SATA 3.

Dacă îți dorești un pachet upgrade SSD 1 TB

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

1.873 Vizualizari