Pachet Upgrade SSD 120 GB – Pret 250 lei

Pachet upgrade SSD 120 GB conține:


  • SSD cu o capacitate între 120 GB și 128 GB,
  • Optimizarea sistemului de operare,
  • Clonarea sistemului de operare,
  • Montarea SSD-ului în Unitatea PC sau Laptop.

Dacă îți dorești un pachet upgrade SSD 120 GB

• Timp estimat: 2 ore (timp recomandat 4 ore)

• Pret: 250 RON (prețul include unitatea SSD)

pachet upgrade SSD 120 GB
Pachet Upgrade SSD 120 GB 4

Să aleg un pachet upgrade SSD 120 GB ?

Avantajele alegerii unui Pachet upgrade SSD 120 GB sunt multiple.

Este cel mai bun raport dintre cantitatea de memorie de stocare necesară utilizării zilnice și preț.

Pentru activități de birou sau utilizare domestică un SSD cu capacitatea de 120 GB este alegerea cea mai bună. De altfel, acestă cantitate se regăsește în configurația de bază a majorității laptopurilor sau unităților desktop PC, Apple iMac, sau Apple MacBook Pro comercializate în prezent.

Un Pachet Upgrade SSD 120 GB va fluidiza viteza de raspuns a sistemului de operare. Pornirea laptopului sau unității PC va fi foarte rapidă, respectiv de la 1-2 minute (echipare clasică cu HDD) la 5-15 secunde (echipare modernă cu SSD). Deschiderea programelor necesare este instantanee, astfel eficiența de lucru va crește considerabil.

Un Pachet Upgrade SSD 120 GB va contribui la creșterea autonomiei bateriei în cazul laptopurilor. Căldura din incinta laptopului se va diminua datorită faptului că un SSD degajă mult mai puțină căldură în timpul funcționării. Consumul de curent al sistemului este cu mult mai mic.

Update-urile Windows sau Apple OS X se execută în mod accelerat

Procesorul și memoria RAM vor funcționa la capacitate optimă datorită vitezei de transfer a datelor pe magistrala SATA sau PCI Express in cazul SSD-urilor de tip M.2 NVMe.

Update-urile periodice ale sistemelor de operare, softurilor de protecție antivirus sau alte softuri specifice activităților lucrative sau educaționale, se vor efectua în mod accelerat. Dacă în prezent aceste update-uri aproape că necesită sistarea lucrului pe perioade lungi de ordinul zecilor de minute, în cazul utilizării unui SSD ca mediu de stocare, aceste procese relativ frecvente, vor dura cel mult câteva minute.

În general pe SSD, un major update al Windows 10, durează în medie 20 min. Prin major update se înțelege simplificat schimbarea versiunii de soft, unde Windows 10 face o nouă instalare cu păstrarea tuturor datelor utilizatorului, corectând erorile sistemului de operare, înlocuind versiunea anterioară cu una nouă, îmbunătățită.

În cazul unui update major al Windows 10 sau Windows 11, în general va necesita în medie 30 GB pentru salvarea versiunii anterioare și a se putea reveni la aceasta în cazul în care update-ul nu s-a realizat cu succes, sau utilizatorul constată că unele softuri folosite pot deveni incompatibile și astfel generează diverse erori neîntâlnite anterior.

Tipuri de SSD sau form factor 2.5″ / M.2

Datorită form factorului de 2.5″ al SSD-urilor, ce funcționează atît pe magistrala SATA 3 cât și pe magistrala SATA 6, SSD-urile sunt astfel compatibile cu majoritatea modelelor de laptopuri si cu absolut toate tipurile de plăci de bază Desktop PC.

Modelele noi de plăci de bază de tip Desktop PC sau modelele noi de laptopuri au deja magistrala PCI Express implementată, astfel form factorul M.2 poate fi ales ca variantă de upgrade a SSD-ului de 2.5″ sau montat în sistem împreună cu acesta. Astfel, SSD-ul de 2.5″ va rămâne în sistem ca suport adițional de stocare, iar sistemul de operare instalat se va clona pe noul SSD de tip M.2.

SSD-urile de tip M.2 NVMe montate pe magistrala PCI Express sunt de 15x mai rapide decât cele de 2.5″ ce funcționează pe magistrala de date SATA 3 și implicit de 20x mai rapide decât HDD-urile montate pe aceeași magistrală SATA 3.

Aveți nevoie de

Alte servicii IT Profesionale

Servicii IT Profesionale Bucuresti

1.790 Vizualizari