DORADO SYSTEMS® | Pachet Upgrade SSD 250 GB

Pachet Upgrade SSD 250 GB – Pret 350 lei

Pachet upgrade SSD 250 GB conține:


  • SSD cu o capacitate între 240 GB și 256 GB,
  • Optimizarea sistemului de operare,
  • Clonarea sistemului de operare,
  • Montarea SSD-ului în Unitatea PC sau Laptop.

pachet upgrade SSD 250 GB
Pachet Upgrade SSD 250 GB 4

Să aleg un pachet upgrade SSD 250 GB ?

Avantajele alegerii unui Pachet upgrade SSD 250 GB sunt multiple.

Este cel mai bun raport dintre preț și cantitatea de memorie de stocare necesară utilizării zilnice.

Pentru activități de birou sau utilizare domestică un SSD cu capacitatea de 250 GB este alegerea cea mai bună. De altfel, acestă cantitate se regăsește în configurația de bază a majorității laptopurilor sau unităților desktop PC, Apple iMac, sau Apple MacBook Pro comercializate în prezent.

Un Pachet Upgrade SSD 250 GB va fluidiza viteza de raspuns a sistemului de operare. Pornirea laptopului sau unității PC va fi foarte rapidă, respectiv de la 1-2 minute (echipare clasică cu HDD) la 5-15 secunde (echipare modernă cu SSD). Deschiderea programelor necesare este instantanee, astfel eficiența de lucru va crește considerabil.

Un Pachet Upgrade SSD 250 GB va contribui la creșterea autonomiei bateriei în cazul laptopurilor. Căldura din incinta laptopului se va diminua datorită faptului că un SSD degajă mult mai puțină căldură în timpul funcționării. Consumul de curent al sistemului este mai mic.

Update-urile Windows sau Apple OS X se execută în mod accelerat

Procesorul și memoria RAM vor funcționa la capacitate optimă datorită vitezei de transfer a datelor pe magistrala SATA sau PCI Express in cazul SSD-urilor de tip M.2 NVMe.

Update-urile periodice ale sistemelor de operare, softurilor de protecție antivirus sau alte softuri specifice activităților lucrative sau educaționale, se vor efectua în mod accelerat. Dacă în prezent aceste update-uri aproape că necesită sistarea lucrului pe perioade lungi de ordinul zecilor de minute, în cazul utilizării unui SSD ca mediu de stocare, aceste procese relativ frecvente, vor dura cel mult câteva minute.

În general pe SSD, un major update al Windows 10 sau Windows 11, durează în medie 20 min. Prin major update se înțelege simplificat schimbarea versiunii de soft, unde Windows 10 face o nouă instalare cu păstrarea tuturor datelor utilizatorului, corectând erorile sistemului de operare, înlocuind versiunea anterioară cu una nouă, îmbunătățită.

În cazul unui astfel de update major al sistemului de operare Windows 10 sau Windows 11, va necesita în jur de 30 GB pentru salvarea versiunii anterioare și pentru a se putea reveni la aceasta în cazul în care update-ul nu s-a realizat cu succes, sau utilizatorul constată că unele softuri folosite pot deveni incompatibile și generează diverse erori neîntâlnite anterior.

Tipuri de SSD sau form factor 2.5″ / M.2

Datorită form factorului de 2.5″ al SSD-urilor, ce funcționează atît pe magistrala SATA 3 cât și pe magistrala SATA 6, SSD-urile sunt astfel compatibile cu majoritatea modelelor de laptopuri si cu absolut toate tipurile de plăci de bază Desktop PC.

Modelele noi de plăci de bază de tip Desktop PC sau modelele noi de laptopuri au deja magistrala PCI Express implementată, astfel form factorul M.2 poate fi ales ca variantă de upgrade a SSD-ului de 2.5″ sau montat în sistem împreună cu acesta. Astfel, SSD-ul de 2.5″ va rămâne în sistem ca suport adițional de stocare, iar sistemul de operare instalat se va clona pe noul SSD de tip M.2.

SSD-urile de tip M.2 NVMe montate pe magistrala PCI Express sunt de 15x mai rapide decât cele de 2.5″ ce funcționează pe magistrala de date SATA 3 și implicit de 20x mai rapide decât HDD-urile montate pe aceeași magistrală SATA 3.

Dacă îți dorești un pachet upgrade SSD 250 GB ,

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

1.872 Vizualizari