ASISTENTA TEHNICA LA DISTANTA

Asistenta tehnica la distanta, este un serviciu IT permanent si eficient, prin care se pot rezolva probleme de soft, erori ale sistemului de operare sau chiar asistenta la reinstalarea acestuia.

asistenta tehnica IT la distanta

ASISTENTA TEHNICA LA DISTANTA PENTRU SITUATII DE URGENTA IT

asistenta tehnica la distanta

Disponibilitate imediată

Stare: Disponibil acum

49,90 ron / ORA *ora este indivizibila

Apeleaza sau trimite un mesaj pe WhatsApp departamentului tehnic IT pentru situatii de urgenta:

Asistenta tehnica la distanta pentru problemele PC-Laptop. Obtineti ajutor online de la un technician IT specializat in reparatii PC si Laptop, care va remedia remote probleme de ordin software ale computerului.TARIF DE ASISTENTA TEHNICA SI SERVICII INFORMATICE IT LA DISTANTA

49,90 ron / ORA *ora este indivizibilă

Se rezolvă rapid problemele computerului

DORADO SYSTEMS® vă poate ajuta prin intervenții rapide la distanță în următoarele situații:

Reparatii computere PC si laptopuri online prin conectare la distanta

 • Viteza lenta a computerului de tip unitate centala Desktop PC sau laptop
 • Malware, Spyware, Adware si eliminarea virusilor
 • Erori, Crashes (intreruperi/picaje) and Freeze (blocaje)
 • Erori si pop-up-uri in browser
 • Instalarea si eliminarea aplicatiilor daunatoare
 • Sincronizare si backup
 • Probleme / actualizari ale sistemului de operare, setari, softuri si drivere
 • Remediere probleme de router wireless
 • Stergere, inlaturare fisierele nedorite
 • Remedieri probleme de conexiune internet
 • Instalare sau restabilire legatura cu imprimanta USB, de retea locala LAN sau WIFI

Reparatii computere PC si laptopuri online la distanta

Prin eficienta si abordarea noastra pentru repararea computerului online, veti avea acces instantaneu la un profesionist pentru calculatoare care va va ajuta sa rezolvati problemele si sa rezolvati orice problema intampinati.

Si, pentru ca suntem echipati pentru asistenta tehnica la distanta pentru PC sau laptop, va putem rezolva problemele in timp real! Indiferent daca aveti un virus, aveti viteze lente, aveti probleme de actualizare sau nu puteti sa navigati pe internet, contati expertii nostri pentru a va ajuta.

Asistenta tehnica la distanta rezolva in timp real probleme PC-ului sau laptopului. Disponibil oriunde si de cate ori ai nevoie! Cele mai bune solutii pentru PC-Laptop. Rezervati reparatia, fie fizica, fie la distanta a computerului dvs. folosind si formularul de programari online din sectiunea de Contact.

Asistenta tehnica IT la distanta

Industria IT este completata prin conceptul de „asistenta tehnica la distanta”.

Aceasta care presupune oferirea de asistenta tehnica la distanta pentru calculatoare, laptopuri, imprimante, retea locala, server local sau virtual, routere, legaturi cu perifericele, intr-un scenariu in care tehnicienii si clientii se afla in diferite locatii. Disponibilitatea la internet de mare viteza este o conditie necesara pentru asistenta tehnica oferita de la distanta.

Daca va confruntati cu o provocare, puteti contacta serviciile de asistenta tehnica la distanta prin telefon, care apoi vor accesa computerul defect de la distanta pentru a identifica si remedia problema imediat. Acest lucru va asigura intimitatea necompromisa prin chemarea echipei de  tehnicienii acasa sau la birou pentru a remedia problema, decat daca este vorba despre o problema hardware (fizica).

Asistenta tehnica IT, Online, fara deplasare

Acest lucru este in opozitie directa cu suportul tehnic obisnuit care necesita deplasare la locatia fizica.

Unele problemele nu pot fi rezolvate prin telefon sau prin conectare la distanță. În acest caz, un tehnician IT va trebui să intervină prin deplasare directă la firma dvs., pentru a vă oferi suportul tehnic necesar. Acest lucru este posibil prin intermediul sistemului de urgențe IT implementat pentru necesități de prezență fizică a tehnicianului la locația clientului, persoană juridică. 

Serviciile de asistenta tehnica la distanta sunt o solutie viabilă pentru consumatorii domestici si intreprinderi.

Consumatorii domestici si firmele pot solicita ajutorul asistentei tehnice de la distanta pentru a instala sau actualiza aplicatiile software, crea sau gestiona copii de rezerva pentru a protejarea impotriva pierderilor de date , configurare router wireless si multe altele.

Serviciile de asistenta tehnica la distanta asigura o performanta de top pentru o afacere, si este utila atat pentru intreprinderi mici, cat si pentru intreprinderi mari ce sunt mereu in functiune.

Serviciile de mentenanta tehnica la distanta ofera continuitatea in conditii bune a operatiunilor de zi cu zi eliminand rapid problemele tehnice care pot perturba o intreaga infrastructura sau retea sau pot tine in loc toata productia din acea zi sau viitoare.

Cu o conexiune de suport tehnic la distanta securizat, puteti urmari problemele care afecteaza activitatea dvs. principala si le puteti remedia in timp real folosind instrumentele si procesele de asistenta tehnica pe baza de abonament anual. Astfel veti fi acoperiti cu privire la productivitatea si performanta intreprinderii dvs.

Contract de Mentenanta IT la distanta

Avantajul unui contract de asistenta tehnica la distanta permanenta

Unul dintre avantajele cheie ale utilizarii serviciilor de asistenta tehnica la distanta este faptul ca exista sanse minime de a avea timp de intrerupere mare in activitatea dvs.

Contractand serviciul de suport tehnic la distanta, obtineti beneficiul diagnosticarii proactive si de rezolvare a tuturor problemelor imediate si viitoare, intr-unul singur pachet de mentenanta IT.

Un alt mare beneficiu al serviciilor de asistenta tehnica la distanta este costul deosebit de convenabil. Nu trebuie sa pierdeti ore pretioase cautand un tehnician de service din sa se deplaseze la locatia dvs. sau sa efectuati o programare in acest sens.

Serviciile de asistenta tehnica la distanta

sunt eficiente in rezolvarea problemelor complexe in timp real.

Intrucat asistenta tehnica „la fata locului” spre deosebire de asistenta tehnica la distanta, necesita mai mult timp de asteptare pentru ca tehnicianul sa ajunga la locatie. Asistenta tehnica de la distanta nu conduce la pierderi mari de timp datorita intreruperii activitatii.

Exista, de asemenea, accesul imediat asupra defectului reclamat reprezinta un avantaj. Folosind instrumente IT avansate de asistenta tehnica la distanta sau remote access, tehnicianul poate folosi timp in avantajul clientului si poate rezolva problemele adesea rapid. De asemenea, asistenta tehnica la distanta impreuna cu indicatiile viitoare, vor insemna economii semnificative ale costurilor de servisare viitoare.

Serviciile de asistenta tehnica la distanta ajuta companiile sa functioneze eficient in orice moment.

EFICIENTA SI COST REDUS, DEDUCTIBIL IN CONTABILITATE

Reduceti timpul pierdut cu cautarea tehnicianului, deplasare, diagnosticare. Astfel rezolvarea problemelor va fi cu pana la 80% mai rapida.

ASISTENTA TEHNICA SPECIALIZATA IN DOMENIUL DE SERVISARE IT

Asistenta tehnica imediata si instruire pentru utilizatorii finali ai echipamentului IT.

CALITATEA SUPERIOARA A SERVICIULUI

Serviciu executat rapid prin proceduri specifice mentenanței IT proactive.

Ai nevoie de

Service PC-Laptop

2.813 Vizualizari