STATUS REPARATIE

Home > STATUS REPARATIE

Introducând codul unic primit la predarea echipamentului IT în câmpul următor, veți solicita sistemului un status reparatie.

În momentul în care reparația este finalizată și/sau ori de câte ori dispozitivul primește un status nou, veți primi automat un mesaj SMS de înștiințare.

Prin intermediul platformei online de servisare, veți fi în permanență informați prin status reparatie:

DORADO SYSTEMS® oferă clienților săi corectitudine, transparență și comoditate, elemente necesare pentru ca activitățile lor zilnice să nu le fie afectate.

Lipsa îndelungată din posesie a echipamentului IT, deosebit de necesar în activitatea zilnică modernă ( telefon mobil, laptop, unitate PC, monitor, sau TV ) este de multe ori deranjantă.

Incertitudinea asupra posibilității rezolvării problemelor apărute este deasemenea un fapt ce vă poate crea un disconfort.

Clienții DORADO SYSTEMS® sunt în permanență informați despre stadiul reparației, piesele necesare și costul acestora, costul total final al lucrărilor, disponibilitatea de ridicare sau de livrare la adresa specificată a dispozitivului IT după finalizarea intervențiilor specifice.

Un status reparatie ofera informatii precum:

În momentul predării echipamentului IT în service primiți un cod unic de intervenție asociat echipamentului IT predat, prin mesaj SMS. Cu acest COD unic, puteți verifica oricând pe site stadiul reparației, rezultatele constatărilor, costurile totale sau estimative.

În perioada în care dispozitivul dumneavoastră se află în service, puteți solicita oricând un status asupra reparației. Deasemenea, puteți aștepta mesajul text, de tip SMS, care vă furnizează informații precum “reparație finalizată cu succes”, “piesele necesare au fost comandate”, “piesele necesare au fost recepționate și urmează a fi montate și testate”, “reparația a fost finalizată cu succes”, sau o negație în cazul nefericit, rar întâlnit, de forma “Dispozitivul nu a putut fi reparat”.

Puteți accesa informațile oferite de către platforma de servisare, astfel:

  • Introducând în câmpul de mai sus, codul primit prin SMS.
  • Așteptând următorul mesaj SMS atunci când dispozitivul a primit un status important nou sau este gata pentru ridicare
Instalare Windows si Office
Instalare Windows 10

Instalarea unui sistem de operare modern se bazează în primul rând pe capacitățile hardware ale sistemului dar și pe cerințele utilizatorului final. În general, aveți patru opțiuni de bază pentru instalarea unui nou sistem de operare: Aflați care sunt acestea!

3.144 Vizualizari
Suna acum
Catre Locatie