STATUS REPARATIE

Home > STATUS REPARATIE

Folosind campul de mai sus, poti cere sistemului un status reparatie, oricand, atat timp cat echipamentul inca se afla in service.

Esti informat permanent prin funtia de status reparatie:

DORADO SYSTEMS ofera clientilor sai transparenta si comoditate, ambele necesare pentru ca activitatile zilnice sa nu fie afectate.

Lipsa indelungata din posesie a echipamentului IT deosebit de necesar in activitatea zilnica ( telefon mobil, laptop, unitate PC, monitor, sau TV ) este de multe ori deranjanta.

Incertitudinea asupra posibilitatii rezolvarii problemelor aparute este deasemenea un fapt ce iti poate crea un disconfort.

Esti in permanenta informat despre stadiul reparatiei, piese necesare si costul acestora, costul total final al lucrarilor, disponibilitatea de ridicare a dispozitivului IT dupa finalizare.

Un status reparatie ofera informatii ca:

In momentul predarii echipamentului in service primesti un mesaj SMS cu un COD unic. Cu acest COD unic primit prin SMS, poti verifica oricand pe site stadiul reparatiei, rezultatele constatarilor, costurile toatale sau estimative.

Deasemenea, CODUL UNIC pentru STATUS REPARATIE este prezent si pe fisa de service primita la predarea echipamentului in service.

In perioada in care dispozitivul tau se afla in service, poti solicita oricand un status reparatie. Deasemenea poti astepta mesajul text de tip SMS care iti furnizeaza informatiile importante despre dispozitiv.

Pti accesa informatile astfel:

  • Introducand in casuta de mai sus codul primit prin SMS sau din fisa se service.
  • Asteptand mesaj SMS atunci cand dispozitivul tau a primit un status important nou sau este gata pentru ridicare.

Deasemenea, mai poti verifica statusul reparatiei si prin scanarea codului QR prezent in partea de sus a fisei de service primita.

In momentul in care reparatia este finalizata si/sau ori de cate ori primeste un status nou, vei primi automat un mesaj SMS de instiintare.

1.216 Vizualizari
Suna acum
Catre Locatie