DORADO SYSTEMS® | Branding personal

BRANDING PERSONAL

Criteriile principale pentru realizarea unui branding personal:

Ne referim la branding personal, doar atunci când o persoană fizică obișnuită dorește să apară în prim planul său profesional.

O persoana ce se prezinta cu o imagine clara si cuprinzatoare va atrage rapid adepti si se va face la fel de rapid cunoscut in bransa sa. Pe parcursul etapelor brandingului personal vor fi expuse toate aspectele ce tin de brand. Brand-ul poate fi usor de identificat de catre clientii consumatori. Brandul poate fi propriul sau nume fie el complet, un pseudonim, sau doar prenumele, folosit ca nume de domeniu web. Astfel, viitorul website va reprezenta o persoană publică ce intreprinde o anumită activitate online și/sau offline.

  • O persoană interesată de un prim plan profesional eficient trebuie să reprezinte în mod complet și la obiect toată activitatea sa principală.
  • Exemplele activității sale principale sunt elemente obligatorii în crearea imaginii sale de business.
  • Afișarea și dinamica evenimentelor din activitatea descrisă, sunt punctele forte ale brandingului personal.

Te ocupi în prezent de construirea unui brand personal?

Solicită online crearea și setarea tuturor platformelor necesare pentru a continua propagarea, dezvoltarea și promovarea unui branding personal

Imaginea astfel creata se va promova mai usor si mai eficient. Astfel, va contine elemente simple si usor de memorat vizual si auditiv. Culorile, textul sau fonetica titlului sunt cele ce se propaga cel mai bine. Simplitatea denumirii unui brand bun a fost întotdeauna și este în continuare la mare căutare.

Brandingul personal este cel mai potrivit termen, atunci când ne referim la persoana din spatele unui business propriu sau unei afaceri de familie de succes.

Putem vorbi despre un profesionist, ce alege sa isi construiasca un portofoliu personal. Acest portofoliu il recomanda oriunde decide sa-si puna in practica pachetul de cunostinte si deprinderi profesionale. Un nou loc de munca, un nou rol pe aceeasi profesie va intari cunostintele si vor aduce un plus de valoare. Experienta se va remarca rapid poate chiar nefiind nevoie de un CV cu “unde ai lucrat si in ce perioada”…

Evitarea întrebărilor clasice: “De ce ai plecat de la ultimul loc de muncă?” și celebrul clișeu: “Unde te vezi peste 10 ani?” sunt de ordinul trecutului, când vorbim de branding personal.

Înlocuirea totală a obișnuitului CV

cu cartea ta de vizită profesională online

branding personal, imaginea ta profesionala

Precum o mica vedeta in bransa sa profesionala aleasa, subiectul isi va:

  • prezenta abilitatile
  • va face cunoscut interesul acordat profesiei
  • prezenta realizarile in domeniul ales
  • expune naturaletea cu care abordeaza activitatea sa
  • aduce un propriu plus de valoare
  • pune in practica rapid ideile sale
  • respecta relatia socio-profesionala in care urmeaza sa activeze

Datorita imaginii create, o persoana cu un branding personal construit cu atentie, interes si dedicatie nu-si va permite sa presteze decat un serviciu cu adevarat profesional. O persoană atașată unui brand personal este foarte des întâlnit în industria modei. Creatorii de modă sunt cei care îș promovează cu preponderență noile creații proprii sau anualele colecții prin intermediul mediului online.

Companiile, firmele, societățile comerciale care aleg sa lucreze cu o entitate declarata in mod public a fi profesională, vor capata la rândul lor un plus de imagine și un aport sporit de clienți interesați de brandul acestora.

Astfel de persoane ce au un puternic impact dat de brandingul lor personal pot urca o afacere mică sau înființată de curând, în mod foarte rapid pe piața locală sau chiar internațională după caz.

Recomandarea oferita de o persoana ce este in sine un brand (prin branding personal) sau de o denumire de brand (haine, parfumuri) precum si alipirea la un brand (sistemul franciza) grabesc evolutia si succesul unei afaceri.

branding personal, brand propriu
Branding personal sau brand propriu dezvoltat și propagat în mediul online

Aveți nevoie de

Alte servicii de WebDesign si Administrare Web
1.907 Vizualizari