DORADO SYSTEMS® | Mentenanta site web

MENTENANTA SITE WEB

Mentenanță site web este un alt domeniu relevant al Mentenanței IT.

Site-urile create pe platforme open source de tip WordPress, se actualizeaza permanent. Site-urile necesita o intretinere periodica. In acest fel, vor fi relevante, eficiente si vor atrage cei mai multi clienti firmei ce il detine. Imbunatatirile si adaugarile permanente de continut relevant afacerii in cauza, vor tinde să ofere același impact modern și va fi permanent de actualitate.

Cauți un serviciu de Mentenanță Site Web?

WordPress este cea mai populară platformă folosită pentru bloguri și site-uri de prezentare pentru firme si site-uri de business. Platformele open-source sunt flexibile prin funcționalitatea extinsă și implementarea sa rapidă în mediul online. Indiferent de domeniul de activitate al firmei, în fata roboților motoarelor de căutare, un site va avea aceeași structură.

Întreținerea unui site web constă în salvări periodice ale site-ului prin crearea de backup-uri. O salvare periodică a fișierelor ce compun site-ul și a bazei de date conectată acestuia, vor elimina neplăcerile cauzate de atacuri, spam sau erori de programare, sau legate de hardware-ul serverelor de gazduire.
Backup-urile periodice previn riscul pierderii informațiilor în cazuri speciale, și pot fi programate a se executa în mod variabil. Stocarea acestor backup-uri pot fi executate local sau pe server.

Operațiuni de întreținere permanente

mentenanta site pe internet

Serviciul de mentenanta site web se referă la operațiuni de mentenanță realizate la anumite intervale de timp. În timpul sesiunilor de mentenanță se vor verifica functionalitatea link-urilor, actualizarea versiunii platformei, actualizarea modulelor de construcție, modulelor de contact și localizare. Se vor face verificări de structură și legături interne pentru paginile din structura site-ului.

Se vor lua în considerație aspecte privind conturile de email și securizarea acestora. Se va urmării atât securizarea site-ului vizibil în browsere, cât și panoul său de administrare.

Actualizările modulelor ce fac posibilă existența și vizibilitatea informațiilor din paginile sau articolele de pe site. Actualizările permanente au menirea de a corecta erori de programare (bug-uri) sau spre a oferi noi funcții.

Mentenanță site web

O mentenanță corectă a site-urilor are rolul de a monitoriza apariția erorilor si de a corecta eventuale anomalii descoperite pe site. Funcționarea defectuoasă prin scripturi aflate sau ce intră în conflict, bug-uri, anomalii ale unor scripturi sau plugin-uri, anomalii ale temei ce pot încetinii rularea web site-ului. Implicit site-ul va fi catalogat irelevant sau periculos și va fi ignorat de către roboții motoarelor de căutare. În cazuri extreme, aceste site-uri cu anomalii și scripturi malicioase vor fi listate în blacklist-uri și nu vor mai fi vizibile.

O societate ce deține și foloseste un website, va avea persoane care se ocupă de conținut. Pentru ca aceștia să producă un conținut bun este bine sa fie instruiți și asupra modului de editare, astfel încât paginile să poată fi relevante pentru mediul online. Un bun SEO va aduce un beneficiu site-ului și un impact favorabil asupra afacerii firmei.

Costuri de mentenanță site web

Un contract de mentenanță site web vă va asigura liniștea în ceea ce priveste funcționalitatea permanentă a site-ului.

Costul de mentenanță pentru un site web construit pe platforma WordPress pornește de la 500 RON pe lună.

În plus, va exista un mediator între persoanele din interiorul companiei și mediul online. Un mediator are menirea de a transforma ideile de promovare ale managerului sau textele explicative ale editorului de conținut în limbajul înțeles de motoarele de căutare online.

Acest limbaj este cunoscut sub denumirea de Search Engine Optimization, prescurtat, SEO. Mai multe despre SEO, puteți găsi în acest articol: Serviciile SEO au o importanță majoră în mediul online

Consultați serviciile nostre de Mentenanță Site Web și prețurile acestora

Mentenanță Website BASIC
abonament lunar
RON300
Funcțional, stabil, rapid, optimizat SEO
Efectuare actualizări
Corectare erori
Procese de securitate
Verificare spațiu ocupat pe server
Configurare server de gazduire
Back-up periodic
Optimizare tehnică website
1 oră de mentenanță inclusă lunar
ALEG BASIC
Mentenanță Website PRO
abonament lunar
RON700
Funcțional, stabil, rapid și optimizat SEO
Efectuare actualizări
Corectare erori
Procese de securitate
Verificare spațiu ocupat pe server
Configurare server de gazduire
Back-up periodic
Optimizare tehnică website
Modificare layout pagini web
Modificare conținut text și imagini pe site
Configurare sau reconfigurare adrese email
Monitorizarea statisticilor de trafic
3 ore de mentenanță incluse lunar
ALEG PRO
3.446 Vizualizari