HOSTING WEBSITE, E-MAIL, SERVER DEDICAT, CHEI DE SECURIZARE SI MULTE ALTE SERVICII DE HOSTING

Hosting avansat folosind cele mai noi configuratii hardware, procesoare Intel Xeon Scalable Gold si stocare SSD

hosting web, gazduire website, gazduire email
Hosting Web Premium pe SSD

HOSTING SSD IN ROMANIA ULTRA RAPID CU LITESPEED, CLOUDLINUX, CPANEL SI SUPORT DEDICAT

hosting website pe ssd gazduire website SSD SKALEWEB.RO
Gazduire website hosting SSD prin SKALEWEB.RO Smart SSD1-trafic mic, Smart SSD2-trafic mediu, Business SSD1-trafic intens

SKALEWEB HOSTING REPREZINTA FUZIUNEA PERFECTA INTRE PUTERE SI VITEZA

Ce va determina sa lucrati cu noi este faptul ca imbinam cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru webhosting: Litespeed, Cloudlinux si cPanel cu doua tipuri de backup stocate in locatii diferite, cPanel Backup si Jet Backup. Echipa tehnica cu experienta in gazduire web va asista in utilizarea serviciilor precum si la mutarea sitului actual pe noul server, pe noua gaduire achizitionata.

VERIFICA NUMELE DE DOMENIU DORIT

Verifica nume domeniu:

AVANTAJELE ALEGERII UNUI HOSTING DE CALITATE

migrare website la alt hosting

MIGRARE GAZDUIRE WEBSITE ACTUAL

Migrare gratuita a site-ului si/sau a email-urilor pe noul spatiu ales pentru gazduire. Migrare nume de domeniu la alt registrar pentru a platii totul intr-o singura factura si pentru a fi anuntat din timp asupra datei de expirare.

RAPIDITATE IN IMPLEMENTARE HOSTING

RAPIDITATE IN IMPLEMENTARE

Posibilitate de activare automata a gazduirilor achitate online. Domeniul și pachetul de hosting încep să funcționeze imediat.

CEL MAI RAPID SERVER WEB PE SSD

CEL MAI RAPID SERVER WEB PE SSD

Cele mai noi configuratii hardware, procesoare Intel Gold si stocare SSD. LiteSpeed și LS Cache pentru WordPress, WooCommerce, PrestaShop sau OpenCart.

SOLUTII MULTIPLE DE BACKUP PE SSD

SOLUTII MULTIPLE DE BACKUP PE SSD

Sistem dual de backup pentru o siguranță superioară: cPanel Backup și Jet Backup.

HOSTING CU SOLUTII MULTIPLE DE SECURITATE

SOLUTII MULTIPLE DE SECURITATE

Securitate avansata a site-urilor, fisierelor si e-mail-urilor gazduite prin CpHulk, Imunify360, CSF, CXS, Spam Assasin si unelte proprii de Securitate.

SUPORT TEHNIC EFICIENT SPECIALIZAT PE HOSTING WEB

HOSTING CU SUPORT TEHNIC EFICIENT

Echipa de suport cu experienta in administrare serverelor si programare. Support tehnic pe toata peroada contractuala.

La ce se referă o GAZDUIRE WEB ?

Hosting este termenul universal folosit pentru „gazduire” si este locul fizic in care locuieste website-ul tau, casuta postala personalizata, fisierele incarcate pe server prin metoda FTP, etc. Este asemenea unui apartament inchiriat in care depozitam tot continulul online al afacerii sau a blogului personal.

Este folosit la scara globala atat ca si hobby insa adesea profesional de catre afaceri din toate domeniile. Toate aceste informatii sunt incarcate cu scopul de a fi impartasite cu utilizatorii online, prin intermediul unui nume de domeniu web de forma numedomeniu.ro sau orice alta extensie de tara in general, in mod asemanator cu fisierele folosite pe computer ce au un nume si o extensie.

Gazduirea se poate configura in functie de necesitati fiind o unealta virtuala modulara si care va avea costuri potrivite pentru orice necesitate. Fiecare va inchiria spatiu de stocare, viteza de lucru, IP dedicat, cheie de securizare a continutului si a accesului, iar costul generat il putem impartii pe luni sau achita complet pe mai multi ani, in functie de preferintele fiecarui beneficiar.

Mediul de stocare SSD folosit de server face ca timpii de acces sa fie foarte mici, fapt ce imbunatateste radical traficul pe site, primirea si transmiterea email-urilor.

Hosting avansat cu procesoare Intel Xeon Scalable Gold si stocare SSD.

VREI SĂ AFLII CARE ESTE IP-UL TĂU?

Click aici pentru a-l afișa.

Ai nevoie de

Domeniu Web, Hosting, Gazduire Website, Blog, SEO

care este IP-ul meu, ce IP am, What is my IP, My IP, servicii hosting ieftine, hosting web, server web, gazduire website, servicii de gazduire site, server de email, IP unic, Site cu IP unic, IP unic website, IP unic server, server, server de gazduire web, webdesign si gazduire romania, IP, care este IP-ul meu, adresa mea IP, care este adresa mea de internet, adresa IP, gazduire site, gazduire email, gazduire pe ssd, server ssd,

1.104 Vizualizari