HOSTING WEBSITE, E-MAIL, SERVER DEDICAT, CHEI DE SECURIZARE SSL SI SERVICII DE GĂZDUIRE WEB

Hosting avansat folosind cele mai noi configuratii hardware, procesoare Intel Xeon Scalable Gold si stocare SSD

Hosting Web Premium pe SSD
Servicii de Hosting Web pe SSD

HOSTING SSD ULTRA RAPID CU LITESPEED, CLOUDLINUX, CPANEL SI SUPORT DEDICAT

WEB365 HOSTING REPREZINTA FUZIUNEA PERFECTA INTRE PUTERE SI VITEZA

Ce vă va determina să lucrați cu partenerii noștri este faptul ca îmbină cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru webhosting: Litespeed, Cloudlinux si cPanel cu două tipuri de backup aflate in locații fizice diferite, cPanel Backup si Jet Backup. Echipa tehnică este pregătită pentru orice problema sau solicitare, cu experiență in domeniul de găzduire website, vă va asista in utilizarea serviciilor precum si la mutarea website-ului actual de la un alt server, pe noua soluție de găzduire achiziționată.

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA NUMELUI DE DOMENIU DORIT

Alegeți un nume de domeniu preferat

AVANTAJELE ALEGERII UNUI HOSTING DE CALITATE

migrare website la alt hosting

MIGRARE GAZDUIRE WEBSITE ACTUAL

Migrare gratuita a site-ului si/sau a email-urilor pe noul spatiu ales pentru gazduire. Migrare nume de domeniu la alt registrar pentru a platii totul intr-o singura factura si pentru a fi anuntat din timp asupra datei de expirare.

RAPIDITATE IN IMPLEMENTARE HOSTING

RAPIDITATE IN IMPLEMENTARE

Posibilitate de activare automata a gazduirilor achitate online. Domeniul și pachetul de găzduire încep să funcționeze imediat.

CEL MAI RAPID SERVER WEB PE SSD

CEL MAI RAPID SERVER WEB CU SSD

Cele mai noi configuratii hardware, procesoare Intel Gold si stocare SSD. LiteSpeed și LS Cache pentru găzduire website WordPress, WooCommerce, PrestaShop sau OpenCart.

SOLUTII MULTIPLE DE BACKUP PE SSD

SOLUTII MULTIPLE DE BACKUP PE SSD

Sistem dual de backup pentru o siguranță superioară: cPanel Backup și Jet Backup.

HOSTING CU SOLUTII MULTIPLE DE SECURITATE

SOLUTII MULTIPLE DE SECURITATE

Securitate avansata a site-urilor, fisierelor si e-mail-urilor gazduite prin CpHulk, Imunify360, CSF, CXS, Spam Assasin si unelte proprii de Securitate.

SUPORT TEHNIC EFICIENT SPECIALIZAT PE HOSTING WEB

GĂZDUIRE CU SUPORT TEHNIC EFICIENT

Echipa de suport cu experienta in administrare serverelor si programare. Support tehnic pe toata peroada contractuala.

La ce se referă denumirea de Hosting sau GAZDUIRE WEB ?

Hosting este termenul universal folosit pentru „gazduire” si este locul fizic in care locuiește website-ul tău, căsuța poștală virtuală, fisierele încărcate pe server prin metoda FTP sau cPanel. Este asemenea unui apartament închiriat in care depozitam conținutul afișat în mediul online al afacerii, precum un website de prezentare sau a blogului personal.

Este folosit la scara globala atat ca si hobby insa adesea profesional de catre afaceri din toate domeniile. Toate aceste informatii sunt incarcate cu scopul de a fi impartasite cu utilizatorii online, prin intermediul unui nume de domeniu web de forma numedomeniu.ro sau orice alta extensie de tara in general, in mod asemanator cu fisierele folosite pe computer ce au un nume si o extensie.

Gazduirea se poate configura in functie de necesitati fiind o unealta virtuala modulara cu costuri potrivite pentru orice necesitate.

Fiecare utilizator de servicii închiriază un spatiu de stocare, lățime de bandă, IP dedicat, cheie SSL de securizare a continutului si a accesului.

Costul generat se va putea achita lunar sau anual, precum si pe mai multi ani, in functie de preferintele fiecarui beneficiar.

Mediul de stocare SSD folosit de server face ca timpii de acces sa fie foarte mici, fapt ce imbunatateste radical traficul pe site, primirea si transmiterea email-urilor.

Hosting avansat cu procesoare Intel Xeon Scalable Gold si stocare SSD.

1.500 Vizualizari