DORADO SYSTEMS® | Reparatii TV

Bine ați venit la serviciul nostru profesional de reparații TV

Suntem aici pentru a vă ajuta să restabiliți funcționalitatea optimă a televizorului dumneavoastră și pentru a vă oferi servicii de reparatii TV de calitate superioară pentru înlocuirea benzilor LED ale televizoarelor de tip Smart TV.

Serviciul de reparații TV

• Timp estimat lucrare: 3 ore (timp recomandat 24 ore)

• Preț manoperă: 300 RON

Înlocuire barete led TV

Inlocuire barete led TV pentru toate modele de televizoare

Echipa noastră de tehnicieni experimentați este specializată în remedierea problemelor legate de ecranele LED ale televizoarelor. Când ne aduceți televizorul, vă oferim următoarele servicii:

 1. Diagnostic profesional: Înainte de a începe orice reparație, efectuăm un diagnostic amănunțit al televizorului pentru a identifica cu exactitate problema. Acest pas asigură că nu se vor face reparații inutile și că veți plăti doar pentru ceea ce este necesar.
 2. Înlocuirea benzilor LED: Dacă benzile LED ale televizorului dumneavoastră au nevoie de înlocuire, echipa noastră va efectua această operațiune cu grijă și precizie, folosind doar componente de calitate superioară care sunt potrivite pentru modelul dumneavoastră de televizor.
 3. Testarea riguroasă: După înlocuirea benzilor LED, testăm televizorul pentru a ne asigura că imaginea este uniform iluminată și că totul funcționează la parametri optimi.
 4. Servicii rapide și de încredere: Ne străduim să efectuăm reparațiile cât mai rapid posibil, astfel încât să puteți reveni la vizionarea programelor preferate în cel mai scurt timp. Serviciul nostru este bazat pe încredere și satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră.
 5. Garantie: Oferim garanție pentru serviciile noastre, astfel încât să vă puteți bucura de televizorul reparat fără griji.

Care ar fi simptomele unui TV cu LED-urile defecte?

Simptomele unui televizor cu LED-urile arse pot varia în funcție de gradul de deteriorare a LED-urilor și de modelul televizorului, dar iată câteva semne comune care pot indica o astfel de problemă:

 1. Imagini întunecate sau întreruperi în ecran: Când LED-urile sunt arse, pot apărea zone întunecate sau linii întrerupte în imaginea afișată pe ecran.
 2. Culori anormale: Culorile pot părea distorsionate sau nepotrivite. De exemplu, pot apărea culori palide, saturație excesivă sau culori inverse.
 3. Strălucire inegală: Unele părți ale ecranului pot părea mai luminoase sau mai întunecate decât altele, ceea ce indică o distribuție inegală a luminii de fundal.
 4. Imagini fantomă sau umbre: LED-urile arse pot cauza efecte de imagine fantomă sau umbre pe ecran, în special atunci când se schimbă rapid conținutul afișat.
 5. Ecran negru sau flickering: LED-urile defecte pot duce la un ecran negru sau la un efect de flickering, în care imaginea se stinge și se aprinde periodic.
 6. Probleme cu contrastul și luminozitatea: Poate apărea o scădere semnificativă a contrastului și luminozității, ceea ce afectează calitatea generală a imaginii.
 7. Zgomot vizual: LED-urile arse pot provoca apariția unor artefacte vizuale sau zgomot în imagine, cum ar fi puncte luminoase sau linii orizontale.

Este important să menționați că, înainte de a concluziona că LED-urile sunt problema, ar trebui să consultați un specialist în reparații de televizoare pentru a efectua o diagnosticare corectă și pentru a stabili dacă acesta este cu adevărat motivul simptomelor observate.

Servicii de Reparații TV complete

 • Înlocuire Barete LED TV
 • Reparare TV Fără Imagine
 • Reparații TV Fără Sunet
 • Reparații TV LED
 • Înlocuire Placă de Bază TV
 • Reparare Placă de Bază pentru Smart TV

Oferim servicii de servisare TV pentru toate modelele de televizoare, produse de branduri de renume in industria de fabricare a dispozitivelor TV. Iată o listă a unor dintre brandurile pentru care efectuăm reparații TV:

Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Toshiba, Sharp, Hisense, TCL, Vizio, Pioneer, JVC, Haier, Hitachi, RCA, Sanyo, Insignia, Element, Magnavox, Akai, Westinghouse, Zenith, Grundig, Loewe, Vestel și multe altele.

Dacă aveți probleme cu televizorul dumneavoastră și aveți nevoie de servicii de reparatii TV LED, suntem aici.

Contactați-ne astăzi și echipa noastră vă oferi asistența necesară pentru a readuce televizorul dumneavoastră la viață.

475 Vizualizari