DORADO SYSTEMS® | Revizie Generala Laptop

REVIZIE GENERALA LAPTOP

Revizie Generală Laptop, reprezintă un cumul de operațiuni specifice, prin care se urmărește readucerea fizică (Hardware) a unui laptop, la varianta sa de fabrică. O lucrare de revizie generală presupune curățare internă, reglare și lubrifiere balamale display, reaplicare pastă termică CPU / GPU, reconstruire prinderi smulse de balamale blocate, recondiționare prinderi rupte de carcasă.

Operațiuni specifice serviciului IT de Revizie Generală Laptop

revizie generala laptop

Costurile serviciului de revizie generală laptop sunt:

◦ 200 lei revizie generală pentru laptopurile standard cu destinația office sau multimedia

◦ 250 lei revizie generală pentru laptopurile de Gaming, Workstation sau Apple Macbook.

◦ 300 lei revizie generală pentru laptopurile ce au la procesor compus termic de tip metal lichid.

Vă puteți programa rapid pentru serviciul de Revizie Generală Laptop prin intermediul aplicației WhatsApp

Fizic vorbind, o operațiune deosebit de importantă este înlăturarea prafului din sistemul de răcire a procesoarelor (radiatoare și ventilatoare). Această operațiune este parte integrantă a cumului de operatiuni de service și mentenanță a tuturor echipamentelor IT.

O altă etapă este aplicarea unui strat nou de pastă termoconductoare la CPU (procesorul principal) și GPU (procesorul grafic) și verificarea finală a conexiunilor dintre componente și placa de bază.

Se va verifica atent starea de uzură și încărcare cu impurități a balamalelor de display, slăbirea și ungerea acestora, pentru a nu conduce în timp la griparea, blocarea și ruperea lor sau deteriorarea carcasei laptopului prin smulgere la deschidere a prinderilor interne.

Pe partea de software, se aplică o serie de proceduri de optimizare a aplicațiilor și a setărilor sistemului de operare (Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11). Acestea au ca scop și rezultat final:

  • Un timp de răspuns la comenzi mult mai mic
  • O viteză de lucru mult mai bună

Te invităm să urmărești clipurile video ale canalului nostru de YouTube, în care este filmat tot procesul de Revizie Generala Laptop si Macbook. Apreciază aceste clipuri video, abonează-te la canalul YouTube al service-ului tau preferat și activează toate notificările viitoare apăsând pe clopoțel.

În cadrul acestei revizii generale, unde laptopul este deja desfăcut pentru curățare și verificare componente, se pot solicita și alte servicii IT precum:

Costul va fi mai mic pe operațiune, deoarece toate operațiunile se fac in același moment și astfel nu necesită o altă demontare și remontare viitoare.

O astfel de revizie este recomandată a se executa o data la 3 sau 4 ani, avînd ca scop menținerea în stare operatională a laptopului. Odată adus pentru revizie generală, laptopul va funcționa în parametrii specificați de producător, astfel va rula corect și eficient.

DORADO SYSTEMS®

Service Laptop & PC

2.995 Vizualizari