Service mentenanta imprimante si copiatoare de birou.

Orice imprimantă sau multifuncțională poate avea probleme după ce a depășit perioada de garanție. De cele mai multe ori nu este nevoie să achizitionați o altă imprimantă, costurile de reparație fiind mult mai mici.

Fiecare client este diferit. Biroul lui este diferit. Echipa este diferită. 

Nevoile de printare sunt astefel diferite. Experiența în domeniul de reparații imprimante și multifunctionale laser și inkjet ne recomandă în găsirea soluțiilor optime pentru fiecare client.

Fiecare reparație beneficiază de garanție.

DORADO SYSTEMS® în parteneriat cu METEORA HI-TECH vă oferă intervenții de service imprimante în service sau on-site (la locația echipamentelor).

Contract de intretinere si service imprimante și multifuncționale de birou.

Datorită experienței dobândite în servisarea imprimantelor și copatoarelor de tip multifuncționale TOSHIBA, KYOCERA, HP, CANON, LEXMARK, KONICA MINOLTA și o experienta de peste 15 ani în depanarea și instalarea acestor echipamente IT, vă ptem susține funcționarea afacerii prin stabiloirea de contracte de mentenanță lunare sau anuale, prin care asigurăm întreținerea echipamentelor IT de tipul multifuncționale, imprimante, plottere și scannere.

Prin încheierea unui contract de mentenanță și service pentru imprimante, echipamentele din companie vor beneficia de toată atenția necesară pentru o functionare optimă.

În cadrul contractului vă asigurăm o verificare lunară, în cazul în care echipamentele nu au probleme, însă odată verificate se pot prevenii diverse probleme viitoare. Verificarea si întelegerea felului în care aceste echipamente sunt utilizate de către utilizatori este exențial în determinarea modului de abordare si realizare a mentenanței echipamemntelor. 

Avantajul unui contract de întreținere și service imprimante este acela că, pe lângă revizia lunară, toate intervențiile în caz de nefuncționalitate sunt gratuite (manoperă), iar piesele de schimb sau consumabilele înlocuite vor avea de asemenea, preturi preferențiale.

Instalarea driverelor și configurarea funcționalității imprimantelor si multifuncționalelor pe calculatoare și laptopuri, precum și livrarea consumabilelor atunci când acestea se consumă, sunt costuri de asemenea incluse în contractul de mentenantă pentru toate echipamentele menționate în contract.

904 Vizualizari