ABONAMENTE MENTENANTA IT

HOME & BUSINESS​ ȘI ASISTENȚĂ LA DISTANTA​

NU STAȚI PE GÂNDURI. ABONAȚI-VĂ LA STABILITATE, EFICIENȚĂ ȘI COST REDUS​

Prezentele Abonamente Mentenanta IT HOME & BUSINESS sunt benefice pentru birourile și sediile firmelor care folosesc intens computerele în timpul programului de lucru. De ce și HOME? Deoarece și angajații societăților beneficiază de reduceri substanțiale la tarifele de service și intreținere pentru computerele personale.

TARIFE ABONAMENTE MENTENANTA​ IT

STANDARD
LUNAR
100
Suitable for small businesses, single entreprenours, freelancers and home based work activities
Abonament de Mentenanta IT potrivit pentru întreprinderi mici, antreprenori singuri, profesioniști independenți și activități de muncă la domiciliu
CONECTARI LA DISTANTA NELIMITATE
REVIZII GENERALE IN CAZ DE URGENTA INCLUSE
VREAU
PRO
LUNAR
150
Suitable for small but very strong Business
Abonament de Mentenanta IT potrivit pentru afaceri mici, dar foarte puternice și activități de muncă la domiciliu
CONECTARI LA DISTANTA NELIMITATE
REVIZII GENERALE INCLUSE
DEPLASARE INCLUSA IN CAZ DE URGENTA
VREAU

SERVICIUL DE MENTENANTA IT​

nu trebuie deloc neglijat în cazul:​

abonamente it
abonamente mentenanta IT

AFACERILE CE AU NEVOIE DE SUPORT TEHNIC IT PRIN ABONAMENTE DE MENTENANTA IT, sunt:

 • Dispecerate din cadrul firmelor de pază
 • Dispecerate și activități de tip Call center
 • Birouri notariale sau legislative
 • Firme de contabilitate
 • Producție publicitară
 • Webdesign, administrare website, conturi online
 • Media, presă, ziare, reviste
 • Firme de transport auto, transportatori și distribuție
 • Spatii comerciale cu program de lucru non-stop
 • Firme de construcții și proiectare
 • Freelanceri, PFA, SRL din orice domeniu de activitate
 • Profesioniști individuali ce muncesc de la domiciliu

Aceste variante de Abonamente Mentenanta IT sunt extrem de utile acolo unde echipamentele de calcul avansate precum, routere WiFi, servere, laptopuri și unități centrale PC funcționeaza fără oprire sau multe ore din zi sau noapte.

Prin încheierea unui contract de mentenanta IT lunară sau anuală HOME & BUSINESS, practicat de DORADO SYSTEMS®, atât persoanele fizice autorizate cât și persoanele juridice își vor putea eșalona prețul total al lucrărilor de mentenanță pe tot parcusul anului. Impactul financiar va fi astfel extrem de redus pe tot parcursul desfășurării contractului.

Variantele de Abonamente Mentenanta IT Bussiness PRO și PRO COMPLETE sunt cele mai eficiente pentru companii. Ele oferă o Mentenanta IT echilibrată între partea Hardware și Software, cu un cost minimal, rapid și permanent amortizabil.

Confortul exercitiului zilnic este prezent pe tot parcursul orelor de lucru. Acest confort reprezinta un factor ce va creste exponential eficienta si productivitatea mediului de lucru.

Firmele ce și-au externalizat departamentul propriu IT, aleg variantele de abonamente IT. Aceste abonamente cu intervenție rapidă în caz de urgentă le sunt ultra folositoare.

Acum, aceste firme, trăiesc confortul exercitiului zilnic profesional, care este executat în mod eficient, pe tot parcursul orelor de lucru. Acest confort, reprezintă un factor ce le creste exponențial eficiența și productivitatea. Costul plătit lunar este infim și se amortizează instant.

TOATE ABONAMENTELE NOATRE IT SUNT PREMIUM

ȘI AU INCLUSE SERVICII IT COMPLEXE

 • Realizarea de upgrade-uri cu componente pentru permormanță ridicată sau reinoirea totală a infrastructurii IT folosită în prezent;
 • Construirea de PC-uri noi sau achiziția de Laptopuri noi, precum și înlocuirea perifericelor învechite care generează probleme de compatibilitate cu noile sisteme de operare;
 • Înlocuirea sau îmbunătățirea imediată a PC-urilor sau Laptopurilor folosite anterior în activitatea zilnică, dar care în prezent nu mai pot susține volumul de lucru actual;
 • Înlocuirea sau recondiționarea PC-urilor sau Laptopurilor care nu mai corespund standardului de imagine propus de companie.
2.998 Vizualizari