Inlocuire display laptop

inlocuire display laptop

Principalele cauze ce conduc la necesitatea de reconditionare sau inlocuire display laptop sunt:

Amplasare gresita

Datorita utilizarii laptopurilor in mai multe locatii, transportului, amplasarii gresite pe colturi de masa, sau suprafete inclinate, riscam defectarea partii de afisare a imaginii. Intregul display sau doar lumina sa pot fi afectate de asemenea factori imprevizibili. Fara display este imposibil sa lucrezi asadar vei solicita in mod sigur o inlocuire display laptop imediata.

Inlocuire Display Laptop

Contact cu lichide

O alta categorie de factori ce pot deteriora considerabil un display laptop sau alte componente ale unui laptop este contactul cu lichidele. Odata intrat in contact cu un lichid, un echipament electronic va incepe sa corodeze treptat. Desi va functiona perfect dupa uscare sau stergere exterioara, dupa un timp va ceda. In aceasta situatie se recomanda scoaterea bateriei. Implicit inlaturarea oricarei surse de alimentare cu curent electric. Aducerea aparatului in service spre a fi curatat cu solutiile adecvate in acest sens.

Inlocuire display Laptop, Notebook, MacBook sau all-in-one PC

• Timp estimat: 1 ora • Interval de pret: 70-100 RON

Inlocuire display pentru orice model de laptop sau de All-in-One PC, inclusiv fixare si reglare balamale.

Socuri mecanice

Loviturile, socurile atunci cand ne deplasam, sau cand ne infuriem ca nu raspunde rapid la o comanda, sunt factori care pot conduce la defectarea unui display. Daca nu direct, lipsa imaginii poate fi cauzata de intreruperea circuitelor din componenta placii de baza. In urma socului captat aceasta de poate indoi sau fisura.

Intreruperi sau scurt-circuit

Lipsa imaginii mai poate fi cauzata de intreruperi sau scurt-circuit intre firele din componenta fisei de date (panglica LVDS-Low-voltage differential signaling) ce reprezinta magistrala de date dintre placa de baza si ecranul laptopului. Acesta panglica in 98% dintre modelele de laptopuri se afla in imediata vecinanatate a balamalei indeosebi balamaua din stanga-cum privim ecranul. Datorita miscarilor repetate de inchidere si deschidere a ecranului, aceasta se poate deteriora prin frecare sau agatare, putand cauza:

  • lipsa imaginii pe display
  • intreruperi de imagine in anumite unghiuri
  • defectarea placii de transformare a semnalului din componenta display-ului
  • defectarea invertorului de tensiune ce ridica tensiunea necesara luminii din spatele display-ului (backlight);
  • dungi sau artifacte (cele din urma pot fi cauzate indeosebi de defectiuni ale chipsetului grafic)
inlocuire display laptop gaming, laptop sau macbook pro, imac
inlocuire ecran spart macbook

Inainte de a solicita o inlocuire display laptop

Inainte de a solicita o inlocuire display laptop este recomandata verificarea functionalitatii modulelor de procesare video (placa de baza, chipset grafic).

A nu vedea nimic pe ecran poate avea o multitudine considerabila de cauze. Cel mai indicat inainte de apelul catre service este sa probati folosindu-va de:

  • un TV la care conectati laptopul printr-un cablu HDMI sau VGA sau
  • un monitor PC prin care conectati laptopul in mod identic

Dupa ce ati facut aceasta proba iar pe display-ul extern atasat se afiseaza corect, atunci puteti apela fara problema la unul din numerele de telefon din sectiunea Contact si sa solicitati serviciul de inlocuire display laptop.

Apeleaza service-ul tau IT pentru inlocuire display laptop

Programeaza-te pentru acest serviciu direct in site, apasand link-ul catre: Rezervari online . Pentru a afla pretul acestei interventii poti accesa link-ul urmator: Tarife service

Ai nevoie de

Service PC-Laptop

499 Vizualizari