DORADO SYSTEMS® | PORTOFOLIU

PORTOFOLIU

O societate ce detine un portofoliu și care ține la imaginea sa, va fi prezentă în mod activ și si afișată organic în mediul online. Modul organic este cel mai apreciat, însă va fi eclipsat de website-urile care încearcă să scurteze drumul către primele poziții prin tactici de marketing sau achiziții de linkuri cu potențial mare din partea altor site-uri sau reclamă agresivă în mass media sau pe social media.

Prezentarea unui portofoliu de clienti al unei companii

Prin prezentarea unui portofoliu real, clienților le va fi mai simplu să interacționeze cu reprezentantii societății sau să apeleze la serviciile lor. Se pot informa rapid despre programul de lucru sau despre costurile produselor și serviciilor prestate de companie. Pot comanda produsele comercializate sau pot face programări online folosindu-se rapid de website-ul companiei.

Actualizare web site

Platformele online sunt actualizate permanent în funcție de necesitățile de interacționare a celor implicati, respectiv, utilizatorul ce caută și afacerea care oferă. Cei ce oferă produse sau servicii (afacere) și clienții finali sau revânzătorii dupa caz, vor avea nevoie ca website-ul să fie actualizat în permanență pentru ca aceștia să convertească produsul promovat.

Indexare web site

Prin indexare website permanentă, motoarele de căutare sunt în permanență informate despre noutățile afacerii tale. Numai în acest fel, motoarele de căutare pot recomanda paginile website-ului către viitorii dvs. clienți. Indexarea permanentă aduce la cunostința motoarelor de căutare, noutățile din site-ul companiei, oridecâte ori se va face o modificare, adăugare sau eliminare a informațiilor prezentate.

Mentenanta web site

Mentenanta website-urilor este deasemenea o activitate necesară permanentă. Este focalizată pe buna funcționalitate a tuturor aspectelor tehnice ce angrenează bunul mers al afacerii dvs. din perspectiva mediului online.

Branding personal

Ne referim la branding personal, doar atunci când o persoană fizică obișnuită dorește să apară în prim planul său profesional. Un website de prezentare o va putea ajuta să se facă cunoscută online.

Prezenta online eficienta

Fiecare afacere necesită o prezenta online cât mai lizibilă. O prezență online eficientă conferă stabilitate afacerii dvs. Unicitatea și aducerea la cunostința clientului final a informațiilor relevante despre activitatea societătii, produsele comercializate sau serviciile prestate sunt vitale pentru buna desfășurare a tranzacțiilor din mediul online virtual.

Web Design

Unicitatea afișărilor și contentul dedicat al fiecărui website în parte, contribuie eficient la poziționarea acestor website-uri în listele de recomandare ale motoarelor de căutare. În ceea ce privește imaginea generală, felul unic abordat reprezintă o delimitare față de ceilați jucători din piață și este perfect reprezentată prin alegerea unui serviciu de web design. Crearea website-ului, administrarea acestuia și mai ales urmărirea unor indexări de conținut cu SEO executat corect. Amplificat de o optimizare SEO eficientă, și urmărirea funcționalității întregului site web de-alungul timpului, fac diferența real benefică pentru afacerea dvs. și consolidarea pozițiilor și prezența sa permanentă în mediul online.


Portofoliu de creare și administrare website

Din portofoliu, extragem și mentionăm o listă scurtă de site-uri de prezentare administrate în prezent.

Service si Mentenanta laptopuri si calculatoare Bucuresti doradosystem.ro, website creatie proprie Dorado Systems

Service IT cu interventie Rapida in Bucuresti (Mentenanta, Service, Reparatii Calculatoare, Laptopuri, Smart TV, Notebook, Tablet PC, Desktop PC si multe altele ).

https://doradosystems.ro/

pedele-draperii.ro, website din portofoliul web design dorado systems

Cel mai mare magazin de Perdele si Draperii din Bucuresti. Comercializeaza in magazin si online o gama variata de perdele, draperii, perne, lenjerii de pat, cuverturi, si multe altele.

https://perdele-draperii.ro/

eXpert Media Entertainment, website din portofoliul web design dorado systems

Website de prezentare pentru partenerul tău media, eXpert Media Enternainment | Casting, Figuratie, Promovare artisti.

https://xpertmedia.ro/

salon de infrumusetare EVRA STUDIO, website din portofoliul web design dorado systems

Salon de infrumusetare din Bucuresti . Coafura, frizerie, manechiura si pedichiura, masaj de relaxare, cosmetica pentru evenimente speciale.

https://evrastudio.ro/

terapie prin biorezonanta aurelvoica.ro, website din portofoliul web design dorado systems

Site de prezentare a serviciilor si terapiilor realizate in cabinetul de medicina alternativa a terapeutului Aurel Voica.

https://aurelvoica.ro/

1.682 Vizualizari