wi-fi

CONEXIUNEA WIFI ATINGE COTATII MAXIME

wi-fi

Fenomenul WiFi are o popularitate maxima odata cu numarul in crestere exponentiala a echipamentelor IT de tip Smartphone, Tableta, Tablet-PC si nu numai, pentru care conexiunea la internet se face numai prin unde radio (WiFi si Bluetooth). Aceste echipamente sunt atat de raspandite la momentul actual incat fiecare dintre noi avem poate cel putin cate una din fiecare..

http://ro.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Pentru a beneficia de o zona WiFi este necesar un router echipat cu modul Wireless in care se va introduce cablul de internet principal Ethernet (cablu LAN) sau cablul de telefon atunci cand providerul de internet este o companie de telefonie fixa ce foloseste o conexiune ADSL, inca mai exista dar nu pentru mult timp deoarece nu poate suporta vitezele mari ale traficului de date necesar in prezent si va fi masiv inlocuita cu fibra optica.

Routerele se configureaza individual in functie de tipul conexiunii avute la locatie, i se stabileste o denumire si se seteaza ca “vizibila” pentru celelalte echipamente sau “ascunsa” (dupa caz) si o parola de acces. In general routerele vin preconfigurate, insa pentru o mai buna accesibilitate si securitate este recomandata configurarea individuala.

Programeaza-te pentru acest serviciu, apasand link-ul catre:

 Rezervari online

fibra-optica
FIBRA OPTICA

La acest echipament corect configurat se pot atasa toate echipamentele ce contin receptoare radio de tip WiFi precum telefoane, tablete, televizoare, imprimante, chiar si masini de spalat sau aparate de aer conditionat.

Astfel racordate se elimina inestetica datorata cablarii intregului spatiu de lucru sau incintei, se inlatura costurile privind instalarea retelei si se simplifica semnificativ utilizarea acesteia.

Un exemplu concret ar fi incinta unui sediu de firma, unde se poate instala o imprimanta multifunctionala ce se va conecta la reteaua WiFi si la care toate calculatoarele / laptopurile / tabletele sau telefonele de tip smartphone pot printa si pot scana documente simultan fara a intinde un manunchi de cabluri si cate o imprimanta pentru fiecare punct de lucru in parte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Este necesară bifarea GDPR

*

Sunt de acord

Certificat Web